TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ egyedülálló közép-kelet európai női startup versenyéhez keresi a régió legismertebb startup arcait.

A H13 arra kéri az érintetteket, a startupokat, az inkubátorokat, a tőkebefektetőket, az angyal befektetőket, hogy osszák meg véleményüket és szavazzanak, ki szerintük a legbefolyásosabb startup “arc” az országukban. Külön érdekesség, hogy az értékelés kiinduló forrását, a startup "arcok" toplistáját az országonként legnépszerűbb startup témában kommunikáló Facebook oldalakon mért aktivitások szolgáltatták, így néha meglepő eredményekkel is találkozhatunk.

A toplista élén állóknak nem csak szakmai elismerést illetve piaci visszajelzést szereznek a vezető pozíció elnyerésével, hanem meghívást is a CEE Women Startup Competition 2014 nemzetközi zsűrijébe.

"Nagyon örülünk, hogy egy ilyen egyedülálló kezdeményezést indíthatunk útjára, hozzájárulva ezzel a régiós startup ökoszisztéma erősítéséhez, emellett, izgatottan várjuk a projektötleteket és az induló jelentkezőket"- tette hozzá Kormos Bea, a H13 programvezetője.

A H13 Diák -és Vállalkozásfejlesztési Központ az Európa Belvárosa program részeként valósult meg közel 900 millió forintos Európai Uniós támogatás segítségével. A józsefvárosi központ egy fővárosi védelem alatt álló frissen felújított épületben található a Horánszky utca 13. szám alatt.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése