TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

iOS-re és Android-ra is elérhető az ingyenes terhesnapló-alkalmazás, mely praktikus segítséget nyújt a várandós kismamáknak.

A várandósság egy nő életének talán egyik legfontosabb és legjelentőségteljesebb időszaka. A felhőtlen öröm mellé sokszor bizonytalanság és számos kérdés is társul, ezekre ad választ az „Anya leszek!” mobilalkalmazás.

Az alkalmazás hasznos információkat nyújt a babáról, a kismama testében végbemenő változásokról és a szükséges orvosi vizsgálatokról, hétről hétre. Emlékeztető-funkcióval is rendelkezik, továbbá digitális terhesnaplót is tartalmaz: minden héthez rögzíthetőek a legfontosabb történések, melyekhez fotók is csatolhatóak. Követhető a testsúly, a derékbőség, a bokakörméret, a csípőbőség, a vércukorszint, a vérnyomás és a pulzus változások is. Arról is tájékoztat, hogy mikor érkezik a baba, milyen csillagjegyű lesz, melyek lesznek a főbb jellemvonásai. A név választásnál is segítséget nyújt: az egyes keresztnevek eredetét, jelentését is tartalmazza. Saját bevásárlólista is készíthető vele, hogy a kismama mindent beszerezhessen, mire a baba megérkezik.

Arra is lehetőség van, hogy kérdéseket intézzen a Richter Gedeon dedikált orvos-szakértőjének, és még több cikket olvasson a terhességről a WEBBeteg.hu-n. Tapasztalatait pedig megbeszélheti más kismamákkal a Richter Baba-Mama Sarokban.

Hitelesség mindenek előtt

Az alkalmazás célja, hogy szakmailag hiteles forrásként szolgáljon a laikus felhasználók számára. Az app szerkesztőségi tartalmait szakorvosok írták és lektorálták, ám a cikkek, információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást.

Az alkalmazás főtámogatója a Richter Gedeon Nyrt., szakmai támogatója a WEBBeteg.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése