TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

iOS-re és Android-ra is elérhető az ingyenes terhesnapló-alkalmazás, mely praktikus segítséget nyújt a várandós kismamáknak.

A várandósság egy nő életének talán egyik legfontosabb és legjelentőségteljesebb időszaka. A felhőtlen öröm mellé sokszor bizonytalanság és számos kérdés is társul, ezekre ad választ az „Anya leszek!” mobilalkalmazás.

Az alkalmazás hasznos információkat nyújt a babáról, a kismama testében végbemenő változásokról és a szükséges orvosi vizsgálatokról, hétről hétre. Emlékeztető-funkcióval is rendelkezik, továbbá digitális terhesnaplót is tartalmaz: minden héthez rögzíthetőek a legfontosabb történések, melyekhez fotók is csatolhatóak. Követhető a testsúly, a derékbőség, a bokakörméret, a csípőbőség, a vércukorszint, a vérnyomás és a pulzus változások is. Arról is tájékoztat, hogy mikor érkezik a baba, milyen csillagjegyű lesz, melyek lesznek a főbb jellemvonásai. A név választásnál is segítséget nyújt: az egyes keresztnevek eredetét, jelentését is tartalmazza. Saját bevásárlólista is készíthető vele, hogy a kismama mindent beszerezhessen, mire a baba megérkezik.

Arra is lehetőség van, hogy kérdéseket intézzen a Richter Gedeon dedikált orvos-szakértőjének, és még több cikket olvasson a terhességről a WEBBeteg.hu-n. Tapasztalatait pedig megbeszélheti más kismamákkal a Richter Baba-Mama Sarokban.

Hitelesség mindenek előtt

Az alkalmazás célja, hogy szakmailag hiteles forrásként szolgáljon a laikus felhasználók számára. Az app szerkesztőségi tartalmait szakorvosok írták és lektorálták, ám a cikkek, információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást.

Az alkalmazás főtámogatója a Richter Gedeon Nyrt., szakmai támogatója a WEBBeteg.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése