TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Minden elektronikus számlaregisztráció után egy csomag papírt ajánlott fel a vállalat a Kecskeméti SOS Gyermekfalu lakóinak.

Különleges akciót hirdetett tavaly a TNT Express Hungary Kft., a világ egyik vezető expressz szállító vállalatának magyarországi képviselete. A vállalat azon ügyfelei, akik áttértek az elektronikus számlázásra, amellett, hogy jelentősen egyszerűsítették adminisztrációjukat és odafigyeltek a környezetre, még a Kecskeméti SOS Gyermekfalu számára is segítséget nyújtottak. A TNT ugyanis minden elektronikus számlaregisztráció után egy csomag újrahasznosított papírt ajánlott fel a gyerekeknek.

Az év első felében már indult egy szállítmány a Kecskeméti SOS Gyermekfalu lakóihoz, akkor háromszázhetvenöt csomag papírt adott át a TNT. Az év második felében kétszázhatvanhat ügyfél választotta az elektronikus számlázást, így januárban ugyanennyi csomag újrahasznosított papírt kézbesít a vállalat a gyermekeknek. Az expressz szállító ezzel az akcióval járul hozzá a környezettudatos szemlélet kialakításához, a kreativitás fejlesztéséhez. Az összesen hatszáznegyvenegy csomag papír sokáig elegendő a gyermekeknek rajzolásra, festésre, hajtogatásra.

Az elektronikus számlának rengeteg előnye van a hagyományos számlázással szemben. A környezetvédelmi szempontok mellett fontos, hogy egyszerűsödik az adminisztráció is, hiszen a számlák könnyedén betölthetők a könyvelési rendszerbe. Az elektronikus számlák használatával hatékonyabb és gyorsabb adminisztrációs folyamatok alakíthatók ki. Emellett teljesen biztonságos is, hiszen a számlához csak egyedi azonosítóval lehet hozzáférni.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése