TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ikonikus íz + Tökéletes forma = Az Igazi

6879
A különleges poharairól ismert Riedel most a Coca-Cola-nak tervezett poharat.

A Riedel vállalat méltán híres a borokhoz, sörökhöz és röviditalokhoz készített funkcionális poharairól. A 300 éves családi vállalkozásban mindig is arra törekedtek, hogy az adott ital kóstolásához és élvezetéhez leginkább illő formát hozzanak létre, amelyben maximálisan érvényesülhetnek a vizuális ingerek, az illatok és az íz.

A művészet és a tudomány tökéletes összhangjára épülő dizájn a Coca-Cola pohár esetében is optimális íz élményt nyújt. A kialakítás során azt tesztelték, hogy a formának és a méretnek milyen hatása van az üdítő élvezeti értékére. A formában természetesen visszaköszönnek a már jól ismert, majd 100 éves eredeti kontúrüveg vonalai is, amely talán a világ egyik legismertebb csomagolása.

Az új pohár már kapható az Egyesült Államokban, illetve megrendelhető az interneten.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése