TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ikonikus íz + Tökéletes forma = Az Igazi

6879
A különleges poharairól ismert Riedel most a Coca-Cola-nak tervezett poharat.

A Riedel vállalat méltán híres a borokhoz, sörökhöz és röviditalokhoz készített funkcionális poharairól. A 300 éves családi vállalkozásban mindig is arra törekedtek, hogy az adott ital kóstolásához és élvezetéhez leginkább illő formát hozzanak létre, amelyben maximálisan érvényesülhetnek a vizuális ingerek, az illatok és az íz.

A művészet és a tudomány tökéletes összhangjára épülő dizájn a Coca-Cola pohár esetében is optimális íz élményt nyújt. A kialakítás során azt tesztelték, hogy a formának és a méretnek milyen hatása van az üdítő élvezeti értékére. A formában természetesen visszaköszönnek a már jól ismert, majd 100 éves eredeti kontúrüveg vonalai is, amely talán a világ egyik legismertebb csomagolása.

Az új pohár már kapható az Egyesült Államokban, illetve megrendelhető az interneten.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése