TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

„Azt a szóösszetételt, hogy „nem tudom”, már rég elfelejtettem."

Károlyi Katalin

Jelenlegi cége és pozíciója

Bridgestone Magyarország Kft., marketing vezető (2010. februártól)

Korábbi cégek és pozíciók

Bridgestone Magyarország Kft. - marketing asszisztens 2007. február – 2010. február

Porsche Hungaria Kft, Budapest - marketing asszisztens 2005. július – 2007. február

Iskolái

Közgazdász, marketing szakirányon 2006 -2008

Pécsi Tudományegyetem, Közgazdaságtudományi kar

MSC képzés, kiegészítő levelező alapképzésben

 

Közgazdász, marketing szakirányon 2002-2006

Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Kar

külgazdasági szak nappali tagozaton

Nyelvtudás

angol, német, orosz

Mit szeret a legjobban a szakmájában?

Azt, hogy rendkívül sokszínű, kreatív munkát végzek. Bár világcég vagyunk, és nyilván van, amit egy az egyben át kell vennünk az anyacégtől, de ezen kívül sok terület van, ahol a saját elképzeléseimet is megvalósíthatom, a magyar piac igényeinek függvényében.

Mit szeretne elérni a szakmájában?

Azt, hogy ügyfeleink, kollégáim elégedettek legyenek a munkámmal.

Eddigi legnagyobb szakmai siker

Az, hogy jelenlegi pozíciómban tevékenykedhetek. A magyar weboldalak az én nevemhez kötődnek, de siker volt a Formula 1-es gálavacsora megszervezése is.

Szakmai példakép

Példának tekintem a Volkswagennél a volt vezetőimet, különösen kiemelve Kazi Róbertet és Bujáki Zsoltot. Megtanították nekem a szakmai alapokat, és emberileg is nagyon sokat kaptam tőlük.

Hobbi, amitől feltöltődik

Utazás, világlátás

Nagy tervek a magánéletében

Minél többet utazni, látni, és persze családot szeretnék majd alapítani.

Mottó

„Tulajdonképpen minden szép, amire szeretettel nézünk."/Morgernstern/

„A mosoly hatalma legyőzhetetlen: megmutatja, hogy boldogan éled az életed, függetlenül attól, hogy mi történik benne. Nincs ennél nagyobb hatalom a világon."

„Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén." /Douglas Pagels/

Kedvenc könyv

Lantos Gábor: 100 nap északon című könyve volt legutóbb nagy hatással rám. Szeretem az útikönyveket, útleírásokat, amikor saját élményeit írja le az író. Közel állnak hozzám a pszichológiai témájú könyvek is, gyakran olvasok például Csernust.

Kedvenc film

Emir Kusturica: Macska-jaj, Mihályfy Sándor: Indul a bakterház. Ezt a két filmet akárhányszor meg tudom nézni és mindig ugyanolyan jól szórakozok rajtuk.

Misszió

Szeretem, ha a partnereink és a végfelhaszálóink elégedettek, mind a márkánkkal, mind velünk. Azt gondolom, hogy ez mindannyiunkon múlik, és túllép a termék minőségén vagy az értékesítésen. Azt a szóösszetételt, hogy „nem tudom”, már rég elfelejtettem.

Kedvenc zenei műfaj/előadó

Mindenevő vagyok. Ami tetszik, azt hallgatom. Nagyon szeretem a magyar zenét.

Kedvenc konyhája és kedvenc étele

Egyébként enni nagyon szeretek, kedvelem az ízkavalkádot, főleg az olasz konyhát. Szívesem sütök, főzök.

Járt már itt / utazni fog ide

Több helyen jártam, főként Európában, de amire különösen büszke vagyok, az még a főiskolai évek alatt, egy hat hetes moszkvai tanulmányút volt, ahol orosz nyelvet tanultam a Puskin Intézetben. Skandináviába szeretnék még mindenképpen eljutni. Lantos Gábor könyve nagy hatással volt rám.

Példakép

A barátnőm, Varga Krisztina.

Legmeghökkentőbb helyzete az életben

Az elmúlt hónapokban, a 30. születésnapom ünneplésekor a barátaim szerveztek egy meglepetés ünnepséget a Mátrában. A három vidám nap után, egy joghurtos epertortának köszönhetően mind a nyolcan betegek lettünk. Azt hiszem, a 30. születésnapom mindenki számára felejthetetlen marad…

A legnagyobb boldogsága az életben

Az, hogy megismerkedtem a jelenlegi párommal.

+1 üzenet

Úgy döntöttem, elkezdek lengyelül tanulni.

 

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése