TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Pertics Richárd / Opten Kft.

6860
„Kihívások, a fejlődés lehetősége."

Pertics Richárd

Születési idő

1979. december 10.

Iskolái

Budapesti Műszaki Egyetem – gazdaságtudományi kar (2003.)

Jelenlegi cég és pozíció

Opten Kft., céginformációs vezető

Korábbi cégek és pozíciók

2000-2005.  MKB  Bank, fejlesztő 2005-2008.  IQSYS, konzulens 2008-2012.  MKB Bank, csoportvezető

Nyelvtudás

angol, német

Mit szeret a legjobban a szakmájában?

Kihívások, a fejlődés lehetősége. A menedzsment problémamegoldás egy pörgős terület és a szolgáltatások, amikkel dolgozunk, folyamatosan újulnak meg. Piacvezetőnek lenni és ezt fenntartani –  ez az, ami kihívást jelent, amiért sok mindent meg kell tenni, a marketingtől a fejlesztésig.

Mit szeretne elérni a szakmájában?

A céginformációs szakmában folyamatosan a legjobb technológiát valósítani meg a legjobb emberekkel és az elérhető legjobb termékekkel jönni ki a piacra. Az Opten szakmai színvonalának és elismertségének további emelése.

Eddigi legnagyobb szakmai siker

Egyre többen vannak, akik tudják, hogy számíthatnak rá, hogy minden hónapban kijövünk egy-két újdonsággal.

Szakmai példakép

Sebők András, az MKB Bank Operációs vezérigazgató-helyettese, aki az első vezetőm volt és egyben jó barátom. Tőle tanultam meg, hogy első a munka, de a munkatársak érdekeit nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert csak így vagyunk képesek igazán csapatként működni.

Hobbi, amitől feltöltődik

Foci, tenisz, squash, korcsolya, kajak.

Nagy tervek a magánéletében

Nyugodt körülmények között szeretném felnevelni a két gyermekemet.

Mottó

„Józan ész és empátia”

Misszió

Célom, mind a munkában, mind a magánéletben, hogy a lehető legkisebb felesleges ráfordítás nélkül tudjam hatékonyan működtetni a folyamatokat. Igyekszem is úgy szervezni a dolgokat, hogy a megfelelő emberek legyenek a megfelelő helyen, mindenki  tudja, mikor mi a feladata, mit várhat a következő naptól, héttől. Idealista munkakörülmények felé igyekszem haladni, úgy alakítom a csapatot, hogy ez a lehető leggördülékenyebben történjen.

Kedvenc könyve

Frank Herbert: Dűne

Kedvenc zenei műfaj/előadó

A klasszikustól a punkig sok mindent meghallgatok, a 2000-es évekig bezárólag.

Kedvenc konyha vagy kedvenc étel

juhtúrós sztrapacska

Példakép

Gyulai Zsolt, olimpiai bajnok kajakozó, sportdiplomata

Legmeghökkentőbb helyzete az életben

Opten munkakörömhöz tartozó feladatok nagyon sokrétűek, és vannak köztük olyanok, amelyeket korábban nem tudtam elképzelni sem, de folyamatosan kihívásként élem meg a feladatokat és örülök, hogy itt lehetek.

A legnagyobb boldogsága az életben

Gyermekeim születése.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése