TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

913 ezret gyűjtöttek az újságírók

6847
Karácsonyi repiajándékaikat ajánlották fel a szerkesztőségek a szokásos januári árverésre. A befolyt pénz is rekord.

Sikerült túlszárnyalni a tavalyi 680 ezer forintos bevételt az idei szerkesztőségek által összehívott árverésen, ahol szokásos szerint újságírók licitálhattak a felajánlott repiajándékokra. A Fogas Házban megrendezett pénteki eseményen rekordösszeg, összesen 913 ezer forint gyűlt össze a Léthatáron Alapítványnak.

Míg 2013-ban öt szerkesztőség ajánlotta fel árverésre a cégektől érkezett ajándékokat, addig idén már jóval többen csatlakoztak a jótékony célú eseményhez: Origo, Kreatív, Index, Vs.hu, We Love Budapest, Forbes, Hír24, Velvet, Dívány, HVG, NL Café, Figyelő, Családi Lap, The Wall Street Journal, eMasa, 444.hu, Recorder, Diamond Bridge, Hajtás Pajtás, Cink, Life.hu.

A résztvevők azért döntöttek az immár hagyományosnak tekinthető akció mellett, mert úgy gondolják, hogy újságíróként nem fogadhatnak el ajándékokat olyan cégektől és egyéb szervezetektől, amelyekről egyébként munkájuk során írniuk kell, hiszen ez esetlegesen azt a látszatot keltheti, mintha nem kezelnék őket pártatlanul.

(KreatívOnline)

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése