TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Slow tv főműsoridőben

6821
Az OzoneNetwork elsőként sugárzott slow tv műfajú műsort. Karácsonykor 12 órán át egy kandallóban lobogó tűz látványát élvezhették a nézők.

Az Origo Zrt. kellemes meglepetésként fogadta, hogy az AGB Nielsen adatai szerint este hat és éjfél között csaknem 80 ezer néző, egy nagyobb stadionnyi ember figyelte legalább három percen keresztül a kísérleti adást. Az OzoneNetwork december 26-án délben sugárzott Amerika madártávlatból című dokumentumfilmje a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban 2,25 %-os közönségarányt ért el. Ezzel a sávjában az ország 11. legnézettebb műsora volt, megelőzte többek között az M1, a SuperTV2, a StoryTV, Viasat6, a Discovery a Spektrum és a National Geographic csatorna éppen futó műsorát. Ez egy kis közösségi televíziótól kiváló teljesítmény. Néhány évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna ilyen nézettség elérése.

 

Az Origo Zrt. életmód tévéje, a LifeNetwork számára is kellemesen teltek az ünnepek. December 28-án 23:00-kor kezdődő Hihetetlen gyógyulások című dokumentumfilmjük a kereskedelmileg fontos 18-49 éves célcsoportban 3,2 SHR%-ot ért el. Ezzel a 9. legnézettebb műsor volt ebben az idősávban a teljes televíziós piac tekintetében. Megelőzte a FEM3, SuperTV2, RTL2, StoryTV, Viasat6 csatornák mellett az M1-et is.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése