TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Népszerű a Twitter a politikusok körében

6818
A világ politikai vezetőinek mintegy 80 százaléka fent van Twitteren.

A Digital Policy Council decemberi kutatása szerint 2013-ra eljutottunk oda, hogy a világ politikai vezetőinek mintegy 80 százaléka jelen van Twitteren. Ez az arány 8 százalékkal növekedett az elmúlt év során, ami elenyésző a 2011 és 2012 közt bekövetkezett robbanásszerű 78 százalékos növekedéshez képest.

Túl sok változás a politikusok twitteres népszerűségi listáján ugyan nem következett be: Barack Obama a maga 40 millió követőjével változatlanul toronymagasan vezet, őt követi Susilo Bambang Yudhoyono indonéz és Abdullah Gül török államfő.

Meglepő módon egyetlen európai vezető sem került be a top 10 közé, sőt, a felmérés egyik legérdekesebb fejleménye, hogy bőven találunk Nyugat-Európa fejlett, demokratikus országainak (pl. Svédország, Dánia) államfői közt is olyanokat, akiknek eszük ágában sincs beregisztrálni a mikroblog-szolgáltatásra.

(SocialDaily)

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése