TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az Év Instagram Fotósa

6814
A Time idén az Észak-Koreában dolgozó David Guttenfeldert választotta az Év Instagram Fotósának.

Time a papírformának megfelelően a hétszeres Word Press díjazott David Guttenfeldert választotta az Év Instagram Fotósának. A több mint 240 ezer követővel rendelkező Guttenfelder specialitása, hogy olyan helyeken dolgozik, ahova a legtöbben nemhogy egy profi fotós felszerelést nem mernének bevinni, de a lábukat se szívesen tennék be, kedvenc témája pedig mi más is lehetne, mint Észak-Korea.

A jelenleg Phenjanban élő fotóriporterről mi is csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni, mobilfotós munkásságát korábban már mi is bemutattuk, mindenképp érdemes őt bekövetni, ha eddig még nem tettétek volna meg. - írja a Social Daily.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése