TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az Év Instagram Fotósa

6814
A Time idén az Észak-Koreában dolgozó David Guttenfeldert választotta az Év Instagram Fotósának.

Time a papírformának megfelelően a hétszeres Word Press díjazott David Guttenfeldert választotta az Év Instagram Fotósának. A több mint 240 ezer követővel rendelkező Guttenfelder specialitása, hogy olyan helyeken dolgozik, ahova a legtöbben nemhogy egy profi fotós felszerelést nem mernének bevinni, de a lábukat se szívesen tennék be, kedvenc témája pedig mi más is lehetne, mint Észak-Korea.

A jelenleg Phenjanban élő fotóriporterről mi is csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni, mobilfotós munkásságát korábban már mi is bemutattuk, mindenképp érdemes őt bekövetni, ha eddig még nem tettétek volna meg. - írja a Social Daily.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése