TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Januártól Friedl Zsuzsanna lesz a Microsoft Magyarország HR-igazgatója.

Elődje, Fekete Judit, 2009 áprilisa óta töltötte be a posztot. Fekete Judit a magyar leányvállalatnál eltöltött több mint négy éve alatt olyan eredményes munkát folytatott, hogy regionális szinten folytatja pályafutását, a Microsoft közép-kelet európai központjának HR igazgatója lesz.

A Windows 8 tavaly őszi debütálásával új korszak köszöntött a Microsoftra. A korábban elsősorban a céges ügyfelekre, kis- és nagyvállatokra fókuszáló szoftveróriás egyre nagyobb hangsúlyt fektet az olyan, közvetlenül a fogyasztóknak szóló eszközökre és szolgáltatásokra, amelyek új képességekkel vértezik fel őket. Az új korszak új céges kultúrát igényel, amelynek megteremtésében jelentős szerep hárul az újonnan érkező vezetőre.

Friedl Zsuzsanna január 6-tól tölti be a HR igazgatói posztot a Microsoft Magyarországnál. Pozíciójából adódóan tagja lesz a hazai leányvállalat menedzsmentjének, illetve a kelet-közép-európai HR vezetőtestületnek is.

Zsuzsanna jelenleg az 1300 főt foglalkoztató UPC Magyarország HR-igazgatója. 16 éves múltra visszanyúló karrierjét a General Electric Lighting üzletágának HR csapatában kezdte, ahol több generalista és regionális HR menedzseri pozíciót töltött bea HR tevékenység minden területén. A UPC HR igazgatójaként az elmúlt 6 évben jelentős eredményeket ért el a magas teljesítmény fókuszú vállalati kultúra kialakításában, illetve vezetőfejlesztésben, coachingban és tehetséggondozásban szerzett értékes tapasztalatokat. Friedl Zsuzsanna diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerezte közgazdaságtanból.

Friedl Zsuzsanna elődje, Fekete Judit 2013 szeptembere óta a Microsoft közép-kelet európai központjának HR igazgatója. Új pozíciójában feladata a müncheni székhelyű regionális központ HR irányítása, valamint a 32 országból álló régió HR folyamatainak koordinációja.


A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése