TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Mely appokat tartjuk a leghasznosabbnak?

6790
Az orvosi, egészségügyi és fitnesz applikációkat használók szerint ezek jelentős segítséget nyújtanak nekik a mindennapokban.

A hazai netezők ötöde használ ilyen jellegű alkalmazásokat- derül ki az Ipsos nemzetközi felméréséből.

A leghasznosabbnak a testedzéshez (82%) és az egészséges táplálkozáshoz (79%) kapcsolódó applikációkat tartják a felhasználók. A magyarok érdeklődése valamivel lanyhább a testedzés iránt (73%), az egészséges táplálkozás terén azonban nem maradunk el a nemzetközi átlagtól (82%). A fogyókúrázással foglalkozó alkalmazásokat 68 százalék tartja hasznosnak, ehhez közelít a magyarok véleménye is (61%).

Nemzetközi szinten előszeretettel használják a stressz-csökkentéshez (65%), az alvásminőség javulását segítő (62%) és a koleszterinszint-csökkentéshez (61%) köthető applikációkat. Ezek közül a magyarok leginkább az alvásminőséget javító (70%) és a koleszterinszint tartását segítő digitális alkalmazásokban (66%) bíznak jobban. Az egészségügyi szolgáltatások igénybevételéről vezetett digitális határidőnaplót 57 százalék tartja hasznosnak, a gyógyszerbevétel időzítéséhez pedig 59 százalék folyamodik ily módon segítségért. A magyar felhasználók hasznosabbnak ítélik ezeket a területet a maguk 71, ill. 77 százalékával. A dohányzásról való leszokást segítő applikációkat a felhasználók kevésbé (48%) tartják hasznosnak a többihez képest. A magyarok véleménye is ehhez közelít (54%).

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése