TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Unicum Nap a ClassFM-en

6784
Csütörtökön a rádió és az Unicum egy különleges műsorral készül: 220 év történelméről nyújtanak átfogó képet egyedi történetekkel.

Ez alkalomból Rákóczi Feri beköltözik a Soroksári útra, ahol Zwack Izabella és Zwack Sándor személyesen vezeti körbe a gyárban és a múzeumban, érdekes bejelentkezések által közösen mutatják be a hallgatóknak a misztikus pincét, mesélik el a Zwack család történetét, megelevenítik a múzeumban látható Zwack relikviák mögött rejlő sztorikat. Sőt, Unicum Mentorprogram is lesz, Zwack Sándor teszteli Rákóczi Ferit. Egy vakteszt során ugyanis kiderül, a túra alatt a műsorvezető mennyire figyelt, felismeri-e az érleletlen Unicumot, tud-e helyesen illatolni…

 

„Az Unicum sokakat érdeklő receptje ezúttal is titok marad, de az Unicum gyártásának legfontosabb állomásait elmondom, és azt is, hogy honnan származik az Unicum Szíve. Egy olyan különleges túrára hívjuk Önöket, amely által megismerhetik családom, és ezáltal az Unicum regényes történelmét. Tartsanak velünk december 12-én.” – összegezte Zwack Sándor a csütörtöki műsort.

 

A bejelentkezések közben többször lesz játék is, az értékes nyeremények megszerzéséhez a www.facebook.com/unicum és a www.classfm.hu oldalon minden szükséges háttér-információ megtalálható.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése