TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Sportfogadóknak indít műsort a SportKlub

6742
Indul az oknyomozó „Pályán kívül” magazin, a Tipsterrel pedig a sportfogadások kedvelőinek kedveznek.

Két új, saját gyártású műsort indított a SportKlub. Szerdánként Szabados Ági jelentkezik az oknyomozó „Pályán kívül” magazinnal, a csütörtök pedig a sportfogadások kedvelőinek kedvez: itt a Tipster, Forró Bencével és Sebők Vilmossal.

A szerdánként jelentkező Pályán kívül egy klasszikus oknyomozó műsor, amelyből hiány mutatkozik a sport területén. Bármelyik sportág terítékre kerülhet, legyen szó kézilabdáról, futballról, teniszről, vagy éppen autósportról, a Pályán kívül a kulisszák mögé néz és megszólítja a legfontosabb szereplőket! A műsorvezető, Szabados Ági előtt nem maradhatnak rejtve a bundaügyek, a sportberuházások, vagy éppen az átigazolások titkai sem.

Csütörtökönként a Tipster szólítja meg a népes sportfogadó közönséget. A két műsorvezető, Forró Bence és Sebők Vilmos nem buzdítanak fogadásokra és konkrét tippeket sem adnak, elemzik azonban a hétvége várható sporteseményeit az oddsok és az esélyek alapján. Találgassanak, gondolkodjanak, tippeljenek együtt a SportKlub szakértőivel!

„A SportKlubnál mindig arra törekszünk, hogy jó minőségű, sajátgyártású tartalmakkal szolgáljuk, szórakoztassuk nézőinket. Két új műsorunk is ezen alapgondolat jegyében készült. Olyan szintű és mélységű oknyomozó magazin, mint a Pályán kívül ritkaságnak számít a piacon. A sportfogadást kedvelő közönséget sem szólította meg még senki, pedig egyes felmérések szerint a sportot rendszeresen nézők 60-70%-a szeret ilyen-vagy olyan módon fogadni” - mondta Dávid Bence a SportKlub produkciós vezetője.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése