TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Camping: teszteld a recepted!

6699
A márka ’ Robbantson sajtbankot’ nevű nyereményjátékával, és egy online receptversennyel hívja fel a figyelmet az újdonságaira.

A fortélyosabb háziasszonyok már évtizedek óta felfedezték maguknak főzéshez a Camping sajtot, hiszen nemcsak kenyérre, de sütés-főzéshez is kiváló segítség már több, mint 40 éve. Krémessége, lágysága és tejszínes-sajtos ízének köszönhetően kiválóan alkalmas szószok, mártások, egytálételek és még édességek elkészítéséhez is. Nem csak egyszerűen helyettesíti a tejfölt, tejszínt, vagy különböző tésztaszósz alapokat, hanem gazdagabb és egyben selymesebb ízt kölcsönöz az étel remekeknek. A számos ízvariánsnak köszönhetően pedig még egyszerűbbé válik egy-egy különlegesebb fogás elkészítése is.

„Teszteld a recepted!”:  receptverseny az új ízek nyomában

A Camping sajt maga, már eddig is több tucat saját sajtból készült ételt álmodott meg profi séfek segítségével, amelyeket honlapján osztott meg a rajongóival. Nemrég azonban Facebook oldalán meghirdette receptversenyét „Teszteld a recepted!” címmel, ahová a fogyasztók által kreált különleges Camping sajtból készült recepteket várja. Hány hölgy és asszony szenved ugyanis nap mint nap attól, hogy nincs minden este ötlete, milyen egyszerű és költséghatékony ételt készítsen vacsorára? A verseny célja az volt, hogy olyan új, a Camping sajtcsalád eddigi hagyományos felhasználásától eltérő új ötleteket találjon, amelyeket a gyakorlott háziasszonyok, anyukák, gyakran használnak, de a szélesebb főzni kedvelő közvélemény  előtt még ismeretlenek.  Mivel a játékban nem voltak kategóriák, a beküldött ötleteket a zsűri az ételek újszerűsége és ízletessége alapján díjazta. A nyertes recept beküldője pedig nemcsak egy sikerélménnyel lett gazdagabb, hanem egy Moulinex kenyérsütőgép boldog tulajdonosa is lett egyben.

A zsűri kiváló munkát végzett, ami természetesen nem esett nehezére, hiszen finomabbnál-finomabb ételeket tesztelhettek! A kóstolás egy jó hangulatú közös ebédre emlékeztetett, ahol a kulináris élményeké volt a főszerep. ( ’Shortlistre bejutott 5 ételünk receptjét csatolva találja.) A natúr és fűszeres Camping sajtok mellett természetesen szóba került a fitt és a nemrég piacra dobott újdonság a hiánypótló Laktózmentes termékcsalád is.

A pontozásos módszerrel elbírált öt recept között a Sajtos káposztaleves és a Meggyes sajttorta magasan tarolta a mezőnyt, az utóbbi maximum pontszámot elérve a verseny abszolút győztese!

Gratulálunk a nyertesnek a keszthelyi háziasszonynak, aki a receptet beküldte. A családanya leginkább ünnepi alkalmakra készíti el a nyerő tortát, a család nagy kedvencét.

Zsűri tagjai voltak:

-       Pulicsi Kitti- Camping márkamanager Eru Hungária

-       Ratkai Krisztina - gasztronómia szakújságíró Kiskegyed, Fanny Konyha

-       Sipos Péter - énekes Irigy Hónaljmirigy

-       Vadas Zsuzsa - prima primissima díjas újságíró Nők Lapja

-       Voith Ági - színésznő

-       Zoltán Erika -  énekesnő, táncos, producer, szövegíró

A Camping sajt  örökké hűséges marad múltjához, gyermek és fiatalkorunk élményeihez, de Facebook oldalán emellett számtalan aktuális szabadidős ötletet, illetve további csodás receptet is kínál.

A Camping a receptversennyel egyetemben egy nyereményjátékot is útjára indított „Nyereményekért robbantsa a sajtbankot” címmel. Bárkit, aki vásárol egy Camping sajt terméket és feltölti a vásárlást igazoló blokkon lévő AP kódot a www.sajtbank.hu oldalra, nyereményözön várja. Naponta 5db összecsukható bevásárlószatyrot, hetente 1db Acer Iconia tabletet sorsolnak ki, a fődíj pedig 1 000 000 Ft bankkártyán.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése