TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az innováció ösztönzése, kereskedelmi hasznosítása és a szellemi tulajdon védelme iránti elkötelezettségéért részesült az elismerésben.

A Thomson Reuters üzleti hírszolgáltató a világ legjelentősebb innovációs cégei közé sorolta az ABB piacvezető energetikai és automatizálási cégcsoportot a „Top 100 Global Innovators" elnevezésű listáján.

Ezt az elismerést világszerte azok a vállalatok érdemlik ki, amelyek kiemelkedően elkötelezettek a globális innováció, az új ötletek védelme és a találmányok kereskedelmi hasznosítása iránt.

“Ez az elismerés komolyan megerősít bennünket azon célkitűzésünkben, hogy innovatív megoldásokat fejlesszünk ki az automatizálás, az energiahatékonyság és az energiahálózatok területén.” – mondta Ulrich Spiesshofer, az ABB cégcsoport vezérigazgatója.

Az elmúlt évben az ABB több, az innováció területén mérföldkőnek számító újítást jelentett be. Ezek között található az integrált energiaszabályzási funkciókkal kombinált kisfeszültségű megszakító, az egyenáramú gyorstöltő elektromos autókhoz, az elektromos buszok gyorstöltői, valamint a hibrid nagyfeszültségű egyenáramú megszakító kifejlesztése.

Az ABB azt követően érdemelte ki a Thomson Reuters elismerését, hogy idén az Európai Szabadalmi Hivatal előkelő listájára került, amelyen Európa 50 legtöbb szabadalmat beterjesztő cége szerepel, valamint az MIT Technology Review magazin is a világ 50 vezető innovációs cége közé sorolta.

Az ABB 2012-ben több mint 1,2 milliárd dollárt fordított K+F tevékenységekre. A cégcsoport mintegy 8.000 technológus mérnököt alkalmaz a világ több mint 20 országában.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése