TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

EFFIE 2013: Lali jött, látott, győzött!

6655
Arany EFFIE díjat kapott az Arany Ászok számára készített Aranypéntek 2 kampány eredményeiért a Human Telex.

A legrangosabb reklámhatékonysági versenyen a Dreher Sörgyárak Zrt. márkájához kapcsolódó program zsinórban már második éve viszi el a pálmát.

„Nem szokványos eset, hogy egy kampány, illetve annak a következő évi folytatása olyan sikeres legyen, mint az Arany Ászok esetében az Aranypéntek, ezért rendkívül büszkék vagyunk a már másodjára elnyert Arany EFFIE díjra. De egy ilyen aktivitás– különösen, ha a hatékonyságát nézzük – legalább annyira a márka, az ügyfél érdeme is, mint az ügynökségé” – emelte ki Hajnal Tamás, a Human Telex Reklámügynökség kreatív és stratégiai igazgatója.

Hozzáfűzte: a hosszú távú együttműködésbe és a megújulni képes kommunikációba vetett bizalom mellett a siker zálogát éppúgy jelentette a Dreher Sörgyárak által a kampány mögé hadrendbe állított értékesítési és ösztönzési rendszer is. Mindennek hatására a márka 2011-ben 41 százalékos, 2012-ben pedig további 24 százalékos volumennövekedést ért el a csapolt sörök körében. Az Aranypéntek második, a népszerű Üvegtigris filmre épülő évada (amely korábban már a kreativitás nagydíját, az Arany Pengét is elnyerte) alatt pedig a program ismertsége 42-ről 60 százalékra emelte a sörfogyasztók között.

A díj elnyerésében a Mindshare, a Filmpartners és a Gyár Utómunka Kft., mint társügynökségek szerepeltek.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése