TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

29 hazai vállalat jelentkezett a MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatára. A kategóriák nyerteseit az október 3-i konferencián hirdetik ki.

A CSR tevékenységeken belül kifejezetten a vállalatok önálló támogatói programjainak bemutatása és elismerése a célja Magyar Adományozói Fórum MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatának, amely a hazai vállalatok társadalmi befektetési programjait olyan minőségi szempontok alapján értékeli, mint a partnerség, a hatás és az innováció.

A hosszú távú fenntarthatóságot is szolgáló stratégiai megoldások és példaértékű támogatói tevékenységek megosztásával a MAF hozzá kíván járulni az üzleti szektor még proaktívabb társadalmi szerepvállalásához, a szektorok közötti eredményesebb együttműködéséhez, valamint a hazai támogatói kultúra fejlődéséhez.

„2013-ban ismét számos olyan vállalati támogatási program mutatkozott be a pályázaton, amely mind a társadalom, mind a vállalat számára kézzelfogható és maradandó értéket képes teremteni és ezáltal hozzájárulni hazánk társadalmi, gazdasági fejlődéséhez, sikeréhez, valamint hosszú távú fenntarthatóságához.”- mondta el Dr. Molnár Klára, a MAF igazgatója.

A díj bíráló bizottságának tagjai 2013-ban is Erős Antónia, az RTL Híradó műsorvezetője, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója, Füzesy Tamás, az Erőforrás Alapítvány/ United Way Magyarország ügyvezetője, Hargitai Lilla, a Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója, Nagy Bálint, az IBS Marketing Tanszékének vezetője és Svékus Márton, Flow Csoport, szervezetfejlesztő trénere,  a Common Purpose Magyarország elnökségi tagja voltak.

A MAF pályázatának döntőjében a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriákban az alábbi, ábécé sorrendben felsorolt 14 vállalat programjai versenyeznek:

 • Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. - Aegon Művészeti Díj Olvasni jó!
 • Auchan Magyarország Kft. - Baráthegyi Erdei Iskola
 • Coca-Cola HBC Magyarország Kft.  - Coca-Cola Testébresztő Program
 • Danone Kft. - Tegyünk Együtt a Gyermekekért Oktatási Program
 • Erste Bank Hungary Zrt. - EBH Tehetségprogram good.bee projekt csoportmunka
 • Henkel Magyarország Kft. - Léghajó Program
 • Hill and Knowlton Kft. - Együtt a sérült gyermekekért
 • IFUA Horváth & Partners Kft. - Segítsünk a szaktudásunkkal, másokkal is összefogva!
 • NI Hungary Kft. - NI Mentor Program
 • OTP Bank Nyrt. - Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja (O.K. Központ)
 • Poli-Farbe Kft. - Újrafestett Valóság - Rendhagyó kiállítás a sokszínűség jegyében
 • Provident Pénzügyi Zrt.   - Provident Őrangyal Program
 • Ringier Kiadó Kft. - KAPOCS - Karácsonyi Adományprogram Családoknak
 • Tesco-Global Áruházak Zrt. - Tesco Paralimpiai Mozgalom - Adománygyűjtés, sportösztöndíj, fotókiállítás

A helyezéseket a MAF 2013. október 3-án a "Fenntarthatóság a társadalmi befektetések szemszögéből 2013" konferencia záróeseményeként hozza nyilvánosságra a Microsoft Magyarország Kft. székházában rendezett díjátadón.

A döntőbe jutott programok részletes listája a MAF weboldalán tekinthető meg:

http://www.donorsforum.hu/hu/maf-tarsadalmi-befektetesek-dij/2013/shortlist-2013

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése