TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

29 hazai vállalat jelentkezett a MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatára. A kategóriák nyerteseit az október 3-i konferencián hirdetik ki.

A CSR tevékenységeken belül kifejezetten a vállalatok önálló támogatói programjainak bemutatása és elismerése a célja Magyar Adományozói Fórum MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatának, amely a hazai vállalatok társadalmi befektetési programjait olyan minőségi szempontok alapján értékeli, mint a partnerség, a hatás és az innováció.

A hosszú távú fenntarthatóságot is szolgáló stratégiai megoldások és példaértékű támogatói tevékenységek megosztásával a MAF hozzá kíván járulni az üzleti szektor még proaktívabb társadalmi szerepvállalásához, a szektorok közötti eredményesebb együttműködéséhez, valamint a hazai támogatói kultúra fejlődéséhez.

„2013-ban ismét számos olyan vállalati támogatási program mutatkozott be a pályázaton, amely mind a társadalom, mind a vállalat számára kézzelfogható és maradandó értéket képes teremteni és ezáltal hozzájárulni hazánk társadalmi, gazdasági fejlődéséhez, sikeréhez, valamint hosszú távú fenntarthatóságához.”- mondta el Dr. Molnár Klára, a MAF igazgatója.

A díj bíráló bizottságának tagjai 2013-ban is Erős Antónia, az RTL Híradó műsorvezetője, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója, Füzesy Tamás, az Erőforrás Alapítvány/ United Way Magyarország ügyvezetője, Hargitai Lilla, a Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója, Nagy Bálint, az IBS Marketing Tanszékének vezetője és Svékus Márton, Flow Csoport, szervezetfejlesztő trénere,  a Common Purpose Magyarország elnökségi tagja voltak.

A MAF pályázatának döntőjében a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriákban az alábbi, ábécé sorrendben felsorolt 14 vállalat programjai versenyeznek:

 • Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. - Aegon Művészeti Díj Olvasni jó!
 • Auchan Magyarország Kft. - Baráthegyi Erdei Iskola
 • Coca-Cola HBC Magyarország Kft.  - Coca-Cola Testébresztő Program
 • Danone Kft. - Tegyünk Együtt a Gyermekekért Oktatási Program
 • Erste Bank Hungary Zrt. - EBH Tehetségprogram good.bee projekt csoportmunka
 • Henkel Magyarország Kft. - Léghajó Program
 • Hill and Knowlton Kft. - Együtt a sérült gyermekekért
 • IFUA Horváth & Partners Kft. - Segítsünk a szaktudásunkkal, másokkal is összefogva!
 • NI Hungary Kft. - NI Mentor Program
 • OTP Bank Nyrt. - Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja (O.K. Központ)
 • Poli-Farbe Kft. - Újrafestett Valóság - Rendhagyó kiállítás a sokszínűség jegyében
 • Provident Pénzügyi Zrt.   - Provident Őrangyal Program
 • Ringier Kiadó Kft. - KAPOCS - Karácsonyi Adományprogram Családoknak
 • Tesco-Global Áruházak Zrt. - Tesco Paralimpiai Mozgalom - Adománygyűjtés, sportösztöndíj, fotókiállítás

A helyezéseket a MAF 2013. október 3-án a "Fenntarthatóság a társadalmi befektetések szemszögéből 2013" konferencia záróeseményeként hozza nyilvánosságra a Microsoft Magyarország Kft. székházában rendezett díjátadón.

A döntőbe jutott programok részletes listája a MAF weboldalán tekinthető meg:

http://www.donorsforum.hu/hu/maf-tarsadalmi-befektetesek-dij/2013/shortlist-2013

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése