TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Közösségi média tanácsadó

6599

Kisujjadban a google adwords (netán „certified” vagy?), használod a Facebook power editort, a Foursquare-t, és a remarketinget is ismered. Ha meghallasz egy ügyfélkihívást, bizsereg a tenyered, hogy mit kellene tenniük a közösségi médiában. Vezettél már ügyfélcsapatot, de kész vagy fiókokat és hirdetéseket is állítgatni, Facebook oldalakat szerkeszteni vagy ezeket felügyelni, és képes vagy mindig határidőre, minimális hibaszázalékkal dolgozni. Lehet, hogy beszélnünk kellene, mert az ArvaliCom épp tanácsadót keres közösségi média fókusszal. Előtte azért küldj egy CV-t és pár sort, amiből kiderül, hogy nem csak profi, hanem jófej is vagy: info@arvali.hu

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése