TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Közösségi média tanácsadó

6599

Kisujjadban a google adwords (netán „certified” vagy?), használod a Facebook power editort, a Foursquare-t, és a remarketinget is ismered. Ha meghallasz egy ügyfélkihívást, bizsereg a tenyered, hogy mit kellene tenniük a közösségi médiában. Vezettél már ügyfélcsapatot, de kész vagy fiókokat és hirdetéseket is állítgatni, Facebook oldalakat szerkeszteni vagy ezeket felügyelni, és képes vagy mindig határidőre, minimális hibaszázalékkal dolgozni. Lehet, hogy beszélnünk kellene, mert az ArvaliCom épp tanácsadót keres közösségi média fókusszal. Előtte azért küldj egy CV-t és pár sort, amiből kiderül, hogy nem csak profi, hanem jófej is vagy: info@arvali.hu

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése