TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Jó cselekedetekkel működő adomány oldal

6570
A Donation egy olyan jótékonysági oldal, ahol az érdeklődők pénz helyett az idejüket és az energiájukat ajánlhatják fel.

Néha a jó cselekedet sokkal értékesebb, mint a pénzadomány: többek között a Generous Store kampánya is erre épít, amelyben az ügyfelek pénz helyett ígéreteket ajánlhatnak fel.

Gyakran előfordul, hogy akik jótékonykodással vagy egy egyszeri kihívás teljesítésével szeretnének segíteni– pl. részt vesznek a maratonon vagy egy biciklis versenyen – arra ösztönzik barátaikat is, hogy egy kis összeggel támogassák őket, amiről az emberek tudják, hogy meg kellene tenni, de mégsem teszik.  A Donation nevű kezdeményezés, ahelyett, hogy pénzt gyűjtene, arra sarkallja az adományozót, hogy változtasson az életmódján, pl. menjen biciklivel a munkahelyére, ne mosson magas hőfokon vagy próbálja ki a vegetáriánus életmódot.

Eddig 523 ilyen jellegű kihívást regisztráltak az oldalon, és több mint 3400 ember tett ígéretet a CO2 kibocsátás csökkentésére.

Az alábbi videó többet mutat a koncepcióból:

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése