TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Bosch-díjat kapott a Pressinform

6564
Az ügynökség a „Most improved country 2013” díjat hozta haza Antwerpenből a Bosch csoport nemzetközi konferenciájáról.

A Dremel Europe minden évben ezen a találkozóján hozza nyilvánosságra azon országok listáját, amelyek az adott évben teljesítményükkel kiemelkedtek az európai mezőnyből, és az eddigi kommunikációs eszközöktől eltérőt, újszerűt és követendőt alkottak. A nemzetközi megmérettetésen minden évben 4 kategóriában osztanak díjakat országok kommunikációs teljesítménye alapján: díjazzák a legjobb európai projekt ötletet, a legjobb európai sajtóeredményeket, a legjobb európai közösségi médiakampányt, illetve a legjobb európai eseménymarketinget. 2013-ban összesített eredmények alapján lett a legdinamikusabb fejlődést elért ország Magyarország.

A központi európai szervezet második alkalommal díjazta Magyarországot és a Pressinformot. Tavaly a „Best Masterclass” díjat kapta az ügynökség a 2012-ben Európa legjobb aktivitásának tartott „Kézzel-Dremel” című, egyetemi együttműködési projekt ötletéért és megvalósításáért.

Az ügynökség képviseltében az elismerést Bereczki Annamária senior account manager vehette át, aki negyedik éve irányítja és szervezi a Bosch csoport Dremel üzletágának hazai kommunikációs feladatait.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése