TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Bosch-díjat kapott a Pressinform

6564
Az ügynökség a „Most improved country 2013” díjat hozta haza Antwerpenből a Bosch csoport nemzetközi konferenciájáról.

A Dremel Europe minden évben ezen a találkozóján hozza nyilvánosságra azon országok listáját, amelyek az adott évben teljesítményükkel kiemelkedtek az európai mezőnyből, és az eddigi kommunikációs eszközöktől eltérőt, újszerűt és követendőt alkottak. A nemzetközi megmérettetésen minden évben 4 kategóriában osztanak díjakat országok kommunikációs teljesítménye alapján: díjazzák a legjobb európai projekt ötletet, a legjobb európai sajtóeredményeket, a legjobb európai közösségi médiakampányt, illetve a legjobb európai eseménymarketinget. 2013-ban összesített eredmények alapján lett a legdinamikusabb fejlődést elért ország Magyarország.

A központi európai szervezet második alkalommal díjazta Magyarországot és a Pressinformot. Tavaly a „Best Masterclass” díjat kapta az ügynökség a 2012-ben Európa legjobb aktivitásának tartott „Kézzel-Dremel” című, egyetemi együttműködési projekt ötletéért és megvalósításáért.

Az ügynökség képviseltében az elismerést Bereczki Annamária senior account manager vehette át, aki negyedik éve irányítja és szervezi a Bosch csoport Dremel üzletágának hazai kommunikációs feladatait.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése