TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Vizuális ételrendelés

6544
A weboldal rögtön a címünkre rendelhető ételeket jeleníti meg valamennyi étterem kínálatából.

A Zmenu.net a gasztro-kultúra mellett a többi kulturális területet is igyekszik felkarolni. A vizuális ételrendelő portál főtámogatóként kívánja minél szélesebb közönséggel megismertetni Richard Linklater kultikus romantikus mozifilm-trilógiájának befejező, Mielőtt éjfélt üt az óra című részét, ráadásul a film valamennyi nézője számára 8000 Ft értékű egésznapos fotótanfolyamot biztosít ingyenesen. A lehetőség a www.zmenu.net/MielottEjfelt címen vehető igénybe!

A start-up a válogatós és speciális étrendű emberek számára egy teljesen új megoldást kínál összetett szűrőrendszere segítségével. Nem kell egyenként végignézni az étlapokat a kívánt fogás, vagy összetevő után kutakodva. A Zmenu.net-en egyetlen kattintással ki lehet szűrni az összes elérhető étterem kínálatából például a vegetariánus ételeket, a leveseket vagy a magyaros fogásokat. A rendszerbe folyamatosan rögzítik a jelentkező minőségi, Budapesten és vonzáskörzetében található éttermeket, így a kínálat rohamosan bővül.

A Zmenu alapítói a közelmúltban megnyertek egy start-up versenyt (http://hvg.hu/tudomany/20130328_vizualis_etlap_hackathon), de nem ez az első találkozásuk az iparággal, már több éves tapasztalatuk van az étel-házhozszállítás területén. Korábban webáruházakat, portálokat, ügyviteli rendszereket, közösségi marketing és PR kampányokat készítettek.

Az izgalmas fejlesztésre a befektetők is felfigyeltek, komolyabb összegű kockázati tőke bevonásáról tárgyal a csapat. És mivel a koncepció nemzetközi szinten is újdonságnak számít, nem állnak meg az országhatárnál, hanem már most a londoni piacralépést készítik elő.


A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése