TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Fittikémmel erősít a Juventus

6528
Ferencz József többek között a legendás Bumerángban bizonyította rátermettségét, mostantól a rádió reggeli műsorában tűnik fel.

Még csak egy hónapja indult a Juventus Rádió vadonatúj reggeli műsora, a Helló Budapest, de már eddig is számtalan emlékezetes esemény fűződik nevükhöz. Élő műsort vezettek az Erzsébet téri óriáskerékről, és éttermi menüsort neveztek el róluk. Ezen a héten újabb névvel, és egy igazán színes egyéniséggel erősít a Helló Budapest csapata. A Fittikémként ismertté vált Ferencz József többek között a legendás Bumerángban bizonyította rátermettségét, mostantól azonban Fömötör Márti és Esperes Ákos mellett a 103,9-en hallatja majd a hangját időről-időre.

Fittikém első küldetése máris mozgalmas és izgalmas: a Juventus utcai tudósítójaként egy teljes héten át nem csak felborzolja, de le is hűti a kedélyeket, a vele való találkozás ugyanis, egy klímát ér majd egy szerencsés Juventus – Helló Budapest hallgatónak.

A nyereményhez elég a Juventus új reggeli műsorát hallgatni, hiszen Fitti ezúttal nem céltalanul rója Budapest utcáit. A Helló Budapest tudósítójaként bárhol felbukkanhat a fővárosban reggelente. Aki kéri, annak házhoz viszi a klímakártyáját. Mindenképpen érdemes őt nyomon követni, mert aki találkozik vele, a hét végére megnyerheti az álomklímát a Juventus 103,9 jóvoltából.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése