TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Praktiker: volt, van, lesz!

6526
Reklámkampánnyal erősíti piaci pozícióit a Praktiker Magyarországon, amely egyben üzenet a hazai vásárlóknak is.

„Praktiker – volt, van, lesz!” – ezzel a szlogennel indított óriásplakát, rádiószpot és internetes banner kampányt a Praktiker Magyarországon. A barkácslánc a már megszokott termékhirdetések mellé illesztette oda ezt a klasszikus szófordulatot. A Praktiker arra kíván utalni, hogy bár a németországi konszernről sok negatív hír látott napvilágot az utóbbi időben, a 21 magyarországi üzletegység – az elmúlt 15 évhez hasonlóan – folytatja tevékenységét, s továbbra is széles áruválasztékot kínál jó áron a hazai fogyasztóknak a különböző termékkategóriákban.

A Praktiker időközben immár negyedik alkalommal nyerte el a Superbrands elismerést. Idén kilencedik alkalommal ült össze a 21 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely a Praktiker márkát érdemesnek találta a Superbrands 2013 védjegy viselésére. A Praktiker 2004-ben, 2008-ben és 2011-ben nyerte el a díjat korábban.

A Praktiker 15 éve van jelen a hazai piacon, s a jubileumi évben minden reklámfelületen, így a prospektusokban, a katalógusokban és az áruházakban is megjelenik a Praktiker 15 éves logója. A „Bevált és megbízható” rövid jelmondat azt kívánja üzenni a potenciális vásárlóknak, hogy a Praktiker továbbra is stabilan van jelen a hazai piacon, termékkínálata következetesen a vevői igényekre épül, szolgáltatásai pedig évek óta támogatják a vásárlókat.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése