TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Hová tűnt a cucc?

6520
Ezzel a mondattal indított a Cappy Pulpy kampányának beharangozó része július közepén.

Augusztus elejétől megjelentek a Cappy Pulpy márkázott hirdetései is. A kampány reklámfilmjei az RTL Klub, TV2, Viasat6, Comedy Central, a VIVA, Cool, Film+ és RTL2 csatornákon futnak. A legnagyobb hazai internetes portálokon pedig ötletes animációk hirdetik a Coca-Cola Magyarország újdonságát.

A kampány hirdetései többek között például az 1-es villamoson láthatóak, valamint óriási épületállvány-reklámokon a budapesti Bajcsy-Zsilinszky úton és a siófoki Fő úton.

A Balatonon és Budapesten pedig egy igazi élménykóstoltatással örvendeztet meg minket a Cappy Pulpy, kangoo-s hostessek segítenek felrázni az arra járók mindennapjait.

A Cappy Pulpy augusztus végén mutatja be a Cappy Pulpy Shake Machine-t, amely egy kinect alapon működő vidám italautomata.

„A Coca-Cola Magyarország széles termékkínálatával lehetőséget biztosít minden fogyasztójának, hogy életvitelüknek, ízlésüknek megfelelő terméket választhassanak. A Cappy Pulpy bevezetése is a vállalat ezen törekvését támogatja, ezzel a termékkel olyan fogyasztókat célzunk meg, akik számára fontos a gyümölcsitalok által nyújtott könnyed felfrissülés, és valami plusz élményt is szeretnének kapni” – mondta Percze Róbert, a Cappy Pulpy márkamenedzsere.

A Cappy Pulpy kampány kreatív anyagainak lokalizálását és kidolgozását a McCann Budapest intézte, a médiavásárlói feladatokat a VIVAKI-Starcom végezte.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése