TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Hová tűnt a cucc?

6520
Ezzel a mondattal indított a Cappy Pulpy kampányának beharangozó része július közepén.

Augusztus elejétől megjelentek a Cappy Pulpy márkázott hirdetései is. A kampány reklámfilmjei az RTL Klub, TV2, Viasat6, Comedy Central, a VIVA, Cool, Film+ és RTL2 csatornákon futnak. A legnagyobb hazai internetes portálokon pedig ötletes animációk hirdetik a Coca-Cola Magyarország újdonságát.

A kampány hirdetései többek között például az 1-es villamoson láthatóak, valamint óriási épületállvány-reklámokon a budapesti Bajcsy-Zsilinszky úton és a siófoki Fő úton.

A Balatonon és Budapesten pedig egy igazi élménykóstoltatással örvendeztet meg minket a Cappy Pulpy, kangoo-s hostessek segítenek felrázni az arra járók mindennapjait.

A Cappy Pulpy augusztus végén mutatja be a Cappy Pulpy Shake Machine-t, amely egy kinect alapon működő vidám italautomata.

„A Coca-Cola Magyarország széles termékkínálatával lehetőséget biztosít minden fogyasztójának, hogy életvitelüknek, ízlésüknek megfelelő terméket választhassanak. A Cappy Pulpy bevezetése is a vállalat ezen törekvését támogatja, ezzel a termékkel olyan fogyasztókat célzunk meg, akik számára fontos a gyümölcsitalok által nyújtott könnyed felfrissülés, és valami plusz élményt is szeretnének kapni” – mondta Percze Róbert, a Cappy Pulpy márkamenedzsere.

A Cappy Pulpy kampány kreatív anyagainak lokalizálását és kidolgozását a McCann Budapest intézte, a médiavásárlói feladatokat a VIVAKI-Starcom végezte.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése