TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ízelítő az első osztályból

6473
A Virgin Atlantic legújabb kampányában a manhatteni járókelőket lepte meg, akik egy padon ülve élhették át az első osztály nyújtotta élményt.

A Virgon Atlantic légitársaság legutóbbi kreatív kampányában egy puha, bőrborítású piros padot helyezett el Manhattan egyik legforgalmasabb részén. Akik helyet foglaltak rajta, nem mindennapi kalandban lehetett részük, szinte a fellegben érezhették magukat. Szó szerint, hiszen a kampány azt az élményt próbálta visszaadni, amit a légitársaság repülőjárain is átélhetnek az utazók. A szárazföldi stewardessek különböző szolgáltatássokal  kedveskedtek: finom ételekkel kínálták a padon ülőket, akik megnézhetett egy vagy két olyan filmet is, ami a beöltözött színészeknek köszönhetően a szemeik előtt elevenedett meg, vagy éppen élő figurákkal  játszhatták végig kedvenc lézeres játékukat.

Téged is meggyőztek volna?

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése