TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Indul az Év Szállása verseny

6445
A nyaralási szezon végéig lehet szavazni arra a szálláshelyre és településre, amelyet legszívesebben ajánlunk más utazóknak.

Magyarországon az idén először választják meg az Év Szállása, az Év Turisztikai Központja és az Év Feltörekvő Turisztikai Központja címet kiérdemlő szálláshelyeket és településeket. A nagyszabású versenyben a Szallas.hu-n keresztül elérhető közel 7000 magyar szállásadó és minden olyan település részt vesz, ahol van valamilyen regisztrált szálláshely. A szavazás június 26-tól október végéig tart, így a teljes turisztikai szezon tapasztalatait összesíti.

„A díjakat az internetes közönség véleménye alapján osztjuk ki, és szándékaink szerint azt mutatja majd, hogy a 2013-as turisztikai szezon tapasztalatai szerint hová érdemes elutazni Magyarországon. Célunk az is, hogy felhívjuk a figyelmet a turizmus fenntarthatóságának és folyamatos fejlesztésének fontosságára, illetve a verseny keretében elismerjük a szállásadók, illetve települések fejlődés irányába tett erőfeszítéseit” – mondta a versenyről a Szallas.hu ügyvezetője, Szigetvári József. Az ajánlott szálláshelyre és településre a www.szallas.hu/evszallasa/ oldalon bárki szavazhat, a legjobbakat egy szakmai zsűri is elbírálja. Az Év Turisztikai Központja címet a legtöbb szavazatot gyűjtő település kapja, az Év Feltörekvő Turisztikai Központja díjjal pedig azt a várost vagy községet jutalmazzák, amely a település szálláshelyeinek számához képest a legtöbb ajánlást kapja.

Megéri részt venni

A szavazásban néhány kattintással bárki részt vehet a www.szallas.hu/evszallasa/ oldalon keresztül. „A verseny tisztaságának megőrzéséért Facebook vagy Google+ fiókkal kell bejelentkezni és létrehozni egy profilt, de külön regisztrációra nincs szükség” – mondta Szigetvári József. A támogatni kívánt szállásadó és település kiválasztása után a szavazók azonnali kedvezményben részesülnek egy online beváltható kupon révén, ezen kívül számos nyeremény is kisorsolásra kerül. A szállásadók versenyének abszolút győztese egy másfél millió forintos reklámcsomaggal lesz gazdagabb, de több kategóriadíjat is kiosztanak majd, amelyek nyertesei szintén kiemelt megjelenési lehetőségeket kapnak. „Úgy gondolom, talán még ennél is fontosabb, hogy a nyertes használhatja az Év Szállása 2013 emblémát, hiszen az online szállásfoglalásnál is egyre fontosabb a közösség ajánlása, véleménye” – tette hozzá Szigetvári József.

TOP 10 belföldi utazási célpont 2012-ben
(A Szallas.hu foglalási adatai alapján, zárójelben a 2011-es helyezésekkel)

  1. Siófok (2.)
  2. Hajdúszoboszló (1.)
  3. Budapest (3.)
  4. Eger (5.)
  5. Balatonfüred (4.)
  6. Gyula (7.)
  7. Balatonlelle (10.)
  8. Zalakaros (8.)
  9. Hévíz (9.)
  10. Sopron (6.)
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése