TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

3 dimenziós HEINEKEN reklám

6425
A MOLINO Kft egy pillanatig nem habozott: a jéghideg sörösüveget egyedi 3 dimenzióban készítették el.

Az alkotás Budapest szívében, a Westendnél látható a Bajcsy Zsilinszky úti felüljáróról lefele jövet, illetve a Westend előtti sétáló részről.

„Feladatunk egy szemet gyönyörködtető egyedi alkotás kitalálása volt. A ledes dobozreklámban, speciális vezérléssel, 5 fázisban hoztuk létre azt a mozgást, melyben először csak a felirat, majd a címke, utána az üveg, végül egy hatalmas csillag jelenik meg a háttérben. Az üveg magassága a10 métert közelítette meg, így annak biztonságos rögzítése fontos kritérium volt.”

A tervezés legnagyobb kihívása, a reklámháló mögött megjelenő szabályos csillag megvalósítása és felszerelése volt, mivel az óriás csillagnak sejtelmesen felvillanó, de nem kirívó hatást kellett elérnie – mindezt „Álomzöldben”. A csillag átmérője 14 méter, rögzítését és megvilágítását, - szakmai titokra hivatkozva - nem árulta el Tarján Tibor a cég ügyvezetője. Annyit sikerült kideríteni, hogy a led fényeknél, a váltakozó vibrációhoz, nem csak egyféle égőtípussal dolgoztak, hanem azok „összekeverésével” is több órát kísérleteztek, mire megvalósult.

Hamarosan újabb egyedi alkotásokat láthatunk a MOLINO KFT-től, melyekkel eddig is próbálták a szakmai elismeréseken túl, a közterületi reklámot mind érdekesebben bemutatni Ügyfeleiknek.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése