TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A vállalat is részt vesz a károk elhárításában: ingyen végzi az árvízben elázott, megsérült számítógépek adathordozóinak adatmentését.

Az évszázados rekordokat megdöntő méretű árvíz komoly károkat okozott az érintett folyóink környezetében. A víz épületekben, és az azokban lévő számítástechnikai eszközökben is jelentős károkat okozott. Mint korábban többször is, a Kürt Információbiztonsági és Adatmentő ZRt. aktívan részt kíván venni a bekövetkezett károk elhárításában, illetve mérséklésében: a 2013. július 1-ig beérkezett, az árvízben elázott, megsérült számítógépek adathordozóinak adatmentési díja ingyenes. Az ingyenes adatmentést a KÜRT adatmentési laboratórium kapacitásának erejéig vállalja.

Az adatmentők felhívják az érintettek figyelmét, hogy az elázott adathordozókat mielőbb jutassák el a KÜRT munkatársaihoz, mert a korrózió napról napra csökkenti a mentés esélyeit. A szakemberek hangsúlyozzák, hogy az elázott adathordozó eszközt hajszárítóval szárítani, vagy beindítani az elázást követően szigorúan tilos, mert az súlyosabb problémákhoz, vagy akár végérvényes adatvesztéshez vezethet.

A KÜRT munkatársai az ingyenes adatmentést megelőzően ellenőrzik, hogy valóban árvíz sújtotta területről származik-e az adathordozó, és, hogy valóban az árvíz okozta-e az adatvesztést.

A KÜRT korábban már felajánlotta adatmentő kapacitását a 2010. júniusi árvíz, 2005 augusztusi new orleansi hurrikán, a 2004 december 26-i távol-keleti cunami, valamint  a 2001 szeptember 11-i terrortámadás idején is.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése