TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A vállalat is részt vesz a károk elhárításában: ingyen végzi az árvízben elázott, megsérült számítógépek adathordozóinak adatmentését.

Az évszázados rekordokat megdöntő méretű árvíz komoly károkat okozott az érintett folyóink környezetében. A víz épületekben, és az azokban lévő számítástechnikai eszközökben is jelentős károkat okozott. Mint korábban többször is, a Kürt Információbiztonsági és Adatmentő ZRt. aktívan részt kíván venni a bekövetkezett károk elhárításában, illetve mérséklésében: a 2013. július 1-ig beérkezett, az árvízben elázott, megsérült számítógépek adathordozóinak adatmentési díja ingyenes. Az ingyenes adatmentést a KÜRT adatmentési laboratórium kapacitásának erejéig vállalja.

Az adatmentők felhívják az érintettek figyelmét, hogy az elázott adathordozókat mielőbb jutassák el a KÜRT munkatársaihoz, mert a korrózió napról napra csökkenti a mentés esélyeit. A szakemberek hangsúlyozzák, hogy az elázott adathordozó eszközt hajszárítóval szárítani, vagy beindítani az elázást követően szigorúan tilos, mert az súlyosabb problémákhoz, vagy akár végérvényes adatvesztéshez vezethet.

A KÜRT munkatársai az ingyenes adatmentést megelőzően ellenőrzik, hogy valóban árvíz sújtotta területről származik-e az adathordozó, és, hogy valóban az árvíz okozta-e az adatvesztést.

A KÜRT korábban már felajánlotta adatmentő kapacitását a 2010. júniusi árvíz, 2005 augusztusi new orleansi hurrikán, a 2004 december 26-i távol-keleti cunami, valamint  a 2001 szeptember 11-i terrortámadás idején is.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése