TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A gyermeknapi élelmiszergyűjtés keretén belül nagy mennyiségű élelmiszert adományozott a vállalat.

A Sága Foods Zrt. a lehetőségeihez mérten mindig törekszik arra, hogy segítsen az arra rászorulóknak. A vállalat tavaly, a karácsonyi adománygyűjtés során terméktámogatással csatlakozott a Magyar Élelmiszerbank Egyesülethez, így idén immár második alkalommal lépett kapcsolatba a szervezettel. A 2013-as gyermeknapi élelmiszergyűjtés keretén belül nagy mennyiségű élelmiszert (sonka, virsli, párizsi) adományoztak, amellyel arany fokozatú támogatóvá váltak. Az idei gyűjtés alkalmából 16 504 gyermeknek jutott élelmiszeradomány, a Sága termékekből pedig 1 300-an tudtak étkezni.

A Sága az Age of Hope gyermekvédelmi alapítvány dolgozóinak a hátrányos helyzetű gyermekek védelméért zajló odaadó munkájára már tavaly felfigyelt, és segítségül termékeket ajánlott fel. Idén az Age of Hope regisztrált az Élelmiszerbanknál, így a vállalatnak lehetősége nyílt arra, hogy ily módon támogatói kérésként jelezze, hogy a gyermeknap alkalmából biztosított élelmiszerek egy részét az Age of Hope-hoz jutassa el az Élelmiszerbank.

Az Európai Élelmiszerbankok Szövetségének égisze alatt jelenleg 21 országban, 247 élelmiszerbank működik. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2005 szeptemberében kezdte meg működését. Az indulás óta összesen több mint 20 ezer tonnányi élelmiszert osztottak szét az országban, a szállítmányok értéke összességében meghaladta az 5 milliárd forintot. Az adományok közel 600 civil szervezeten és önkormányzaton keresztül évente mintegy fél millió emberhez jutnak el.

„Az Élelmiszerbank munkásságát kiemelkedőnek találjuk, megbízható és precíz partnereink. Tudjuk, hogy a felajánlott élelmiszerek tárolása és kiszállítása az előírások szerint történik, illetve hogy minden esetben a megfelelő helyre juttatják el adományainkat, és ez számunkra nagyon fontos” – mondta Keleti Zsolt, a Sága Foods Zrt. vezérigazgatója.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel kötött 2013-as megállapodás szerint, évente három alkalommal, kiemelt időszakokban (gyermeknap, iskolakezdés és karácsony) adományozza majd kiváló minőségű termékeit a sárvári húsipari cég a rászorulóknak. A többszöri nagy mennyiségű élelmiszer az ország minden pontjára eljuthat az Élelmiszerbankon keresztül.

A Sárváron és a megyében (ikervári és gencsapáti) működő alapítványokat, civil szervezeteket, közintézményeket (óvoda, iskola, gyermekotthon, családsegítő), helyi rendezvényeket rendszeresen támogatja a sárvári vállalat, és mint az egészséges életmód és –gyermekétkeztetés elkötelezett híve, nyári táborokba is juttat el termékeket. A tavalyi évben több millió forint értékű élelmiszert adományozott a Sága.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése