TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

"Üss egy kávét magadnak!”

6346
Az idei Aranypenge Fesztiválon a Ford "Box Café" formabontó megoldását Bronz Pengével díjazta a szakmai zsűri.

Az új Ford Ranger és a „keménynek született” haszongépjármű flotta népszerűsítésére egy furcsa szerkezettel állt elő a Ford. A Box Café egy hagyományos kávéautomata és egy bokszgép kombinációjából született. De hogyan is működött? A Ford különböző kiállításokon és rendezvényeken egy kávéra invitálta az embereket – ami valljuk be, önmagában nem túl izgalmas. Azonban a vendégek olyan kávét kaptak, amilyen erőset ütöttek maguknak: a gyengéknek be kellett érniük egy limonádéval, az erősebbek ihattak forró csokit vagy kapucsínót, a legkeményebbek pedig egy eszpresszót kortyolhattak el.

A Ford Box Café kreatív rendezvényelem megoldását Bronz Pengével díjazták a 14. Aranypenge Fesztiválon. A Ford Box Café automata legközelebb a Hungexpon várja a „keménynek született” vendégeit.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése