TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

"Üss egy kávét magadnak!”

6346
Az idei Aranypenge Fesztiválon a Ford "Box Café" formabontó megoldását Bronz Pengével díjazta a szakmai zsűri.

Az új Ford Ranger és a „keménynek született” haszongépjármű flotta népszerűsítésére egy furcsa szerkezettel állt elő a Ford. A Box Café egy hagyományos kávéautomata és egy bokszgép kombinációjából született. De hogyan is működött? A Ford különböző kiállításokon és rendezvényeken egy kávéra invitálta az embereket – ami valljuk be, önmagában nem túl izgalmas. Azonban a vendégek olyan kávét kaptak, amilyen erőset ütöttek maguknak: a gyengéknek be kellett érniük egy limonádéval, az erősebbek ihattak forró csokit vagy kapucsínót, a legkeményebbek pedig egy eszpresszót kortyolhattak el.

A Ford Box Café kreatív rendezvényelem megoldását Bronz Pengével díjazták a 14. Aranypenge Fesztiválon. A Ford Box Café automata legközelebb a Hungexpon várja a „keménynek született” vendégeit.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése