TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Menő akarsz lenni? Legyél érettségi feladat!

6316
A Ferling Webline sajtófigyelői arra voltak kíváncsiak, miképp jelent meg az online médiumokban az érettségiket körülvevő atmoszféra.

A Ferling Webline saját fejlesztésű online sajtófigyelő rendszere kimutatta, hogy az érettségit követő héten jelentősen megugrott a megjelenések száma a különböző feladatok témáira. Látni kell ugyan akkor azt is, hogy a magyar érettségivel általában, illetve a magyar feladatokkal is jóval többet foglalkozott a sajtó, mint a történelem feladatokhoz kapcsolódó kifejezésekkel. Kolakowski neve például teljesen ismeretlen volt az online médiumok világában az érettségit megelőző héten, azt követően azonban tömeges a megjelenések száma. De az említések számának drasztikus megugrása igaz Máraira, Berzsenyire és Vörösmartyra is. Ekkora érdeklődés a történelem érettségi témáira nem volt jellemző.

A május első két hetében a különböző tárgyakat vizsgálva pedig az is látszott, hogy a 3 nagy érettségi, a magyar, a történelem és a matek mellett elenyésző a nyelv- és az egyéb érettségik említésének száma.

A vállalat kíváncsi volt arra is, hogy az érettségik hetében mennyire foglalkozik az online sajtó a felvételivel. Kiderült, hogy ebben az időszakban inkább a közép- és emeltszintű érettségi foglalkoztat mindenkit.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése