TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Menő akarsz lenni? Legyél érettségi feladat!

6316
A Ferling Webline sajtófigyelői arra voltak kíváncsiak, miképp jelent meg az online médiumokban az érettségiket körülvevő atmoszféra.

A Ferling Webline saját fejlesztésű online sajtófigyelő rendszere kimutatta, hogy az érettségit követő héten jelentősen megugrott a megjelenések száma a különböző feladatok témáira. Látni kell ugyan akkor azt is, hogy a magyar érettségivel általában, illetve a magyar feladatokkal is jóval többet foglalkozott a sajtó, mint a történelem feladatokhoz kapcsolódó kifejezésekkel. Kolakowski neve például teljesen ismeretlen volt az online médiumok világában az érettségit megelőző héten, azt követően azonban tömeges a megjelenések száma. De az említések számának drasztikus megugrása igaz Máraira, Berzsenyire és Vörösmartyra is. Ekkora érdeklődés a történelem érettségi témáira nem volt jellemző.

A május első két hetében a különböző tárgyakat vizsgálva pedig az is látszott, hogy a 3 nagy érettségi, a magyar, a történelem és a matek mellett elenyésző a nyelv- és az egyéb érettségik említésének száma.

A vállalat kíváncsi volt arra is, hogy az érettségik hetében mennyire foglalkozik az online sajtó a felvételivel. Kiderült, hogy ebben az időszakban inkább a közép- és emeltszintű érettségi foglalkoztat mindenkit.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése