TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Újabb dizájn díjat kapott a Helly Hansen

6275
A Helly Hansen H2 Flow Jacket technikai újítását ismerték el a szakértők.

A Helly Hansen tavalyi fejlesztésű középrétege, a H2 Flow Jacket egyre népszerűbb az innovatív, szabadalmaztatott hőmérséklet szabályozó technológiának és letisztult, modern megjelenésének köszönhetően. A legutóbbi elismerést Skandinávia legtekintélyesebb dizájn díja jelentette. A Dizájn Kiválósági díjat, a Norvég Formatervezési Tanács adta át a Helly Hansennek.

Ezt megelőzően a Helly Hansen elnyerte a 2012 Good Design díjat is, amit a neves intézmény, a Chicago Athenaeum: Építészeti és Dizájn Múzeum valamint az Európai Építészeti és Urbanisztikai Központ ítélt oda a vállalatnak.

Melegebb, Hűvösebb, Könnyebb: a H2 Flow Jacket egy olyan technológiai újítás, ami önmagában kombinálja a hőszigetelő réteget, a hatékony levegőáramlást biztosító szellőzőrendszert, és a védőréteg minden előnyös tulajdonságát. Ez a technológia minden kalandor számára biztosítja a testhőmérséklet tökéletes kontrolálását akár legzordabb természeti és időjárási körülmények között is.

A Helly Hansen 2013-14 őszi-téli kollekciójában szélesebb körben kezdte használni a H2 Flow technológiát, és beépítette számos síkabát és utcai kabát középső rétegébe is.  A vállalat professzionális hegymászó és vitorlázó partnerei rendszeresen tesztelik a H2Flow-t a világ számos olyan pontján, ahol az időjárás és a természet valóban kihívást jelent. Az Antarktisz legmagasabb csúcsától, a Vinson Massiftól kezdve, a Horn fokán át egészen a háborgó norvég tengerekig, a H2 Flow mindenhol megállja a helyét.

„A skandináv gyökerekből építkező, stílusos és elegáns megjelenést biztosító felsőruházatot tervezünk, ami legalább olyan jól működik, ahogyan kinéz.”- nyilatkozta Kristoffer Ulriksen a Helly Hansen kategória menedzsere. „A Helly Hansen H2 Flow egy olyan úttörő technológia, ami teljes mértékben megváltoztatja a sportruházat gyártók gondolkodását a testhőmérséklet kontrolálásáról. A H2 Flow szó szerint lehetővé teszi  viselőjének a testhőmérsékletét ön-szabályozását, akár milyen is legyen odakint az időjárás."

A Helly Hansen innovációinak története igen messzire nyúlik vissza. Számos olyan Helly Hansen termék van, amely kategóriájában első volt a piacon és alapjaiban megváltoztatta meg az iparág védelemről, teljesítményről és dizájnról alkotott elképzeléseit. A H2 Flow csak egy és nem az egyetlen a Helly Hansen technológiák közül, amik elsőként jelentek meg a piacon. Hasonlóan indult a LIFA technológia, amit a 70-es években fejlesztettek ki és az első olyan technikai sportruházat volt, amiben már volt egy alap belső réteg is. Ide tartozik még a ProPile is, ami a 60-as években került piacra, és a modern gyapjú előfutára volt. Ha Helly Hansen innovációkról van szó, nem hagyhatjuk ki a 3 rétegű ruházat alapelvét sem, ami időközben a sportruházatok alapvető elvárásává vált.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése