TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Két egyedi látásmódú grafikust vontak be most kibővülő Red szolgáltatáscsomag kampányukba.

Május 3-ától egy héten át látható az Erzsébet téri Design Terminál Deák tér felé néző homlokzatán Mondik Noémi nagyméretű képe. A Képzőművészeti Egyetem másodéves hallgatójának ez az első, kifejezetten offline felhasználásra szánt műve, amelyen a Design Terminál épülete látható a képpel, valamint az előtte lévő két kutya szoborral – amelyek szintén egy kiemelkedő fiatal művész, Szőke Gábor Miklós alkotásai –, nyakukban a Vodafone Red szlogenjét ábrázoló táblákkal.

Mondik Noémi a paint mámor nevű mikroblogján közölt, Microsoft Painttel készült grafikáival és animgifjeivel vált ismertté, amelyek a külvárosi lakótelepek sivár világát, banális élethelyzeteit mutatják be sajátos humorral és látásvilággal.

A Red kampány részeként a Vodafone Facebook-oldalán, valamint a Vodafone médiapartnere, a Class FM reggeli műsora, a Morning Show műsorának weboldalán láthatók Grafitember, azaz Merényi Dániel karikatúrái. A Mondik Noémihoz hasonlóan sajátságos világot teremtő grafikus Parttalan viták nevű sorozata olyan végtelen hosszúságú vitára alkalmat adó, mindennapi beszédtémákat mutat be, mint például az, hogy kik vezetnek jobban, a nők vagy a férfiak, illetve cukorral vagy szalonnával jobb-e a túrós tészta.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése