TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A fogyasztók és a szakma is az Aranypéntekre voksolt

6231
Az Arany Ászok kommunikációs és értékesítési programja Az év legsikeresebb promóciója 2012 címet nyerte el.

Az Arany Ászok márkához kapcsolódó, idén a harmadik szezonját kezdő Aranypéntek kampány másodszor szerepel eredményesen –a Trade Magazin által szervezett – Az év legsikeresebb promóciója versenyen. Az idei, a 2012-es évre vonatkozó, Horeca kategóriában elnyert első helyezés különösen megtisztelő, hiszen a szakmai zsűri értékelése mellett egy, a Nielsen által végzett fókuszcsoportos fogyasztói kutatás során is felmérték a jelöltek népszerűségét. Többek között a véleményüket kérték a mechanizmusról, a reklámfilmről és az eladáshelyi eszközökről is, majd az eredmények összesítése adta a végső sorrendet. A Dreher Sörgyárak Zrt. márkájának teljes körű reklámügynökségi munkáját mindvégig a Human Telex végezte, a most kitűntetett Aranypéntek kampány kreatív koncepciója az Üvegtigris film köré épült.

A díjat Gábor István, a Dreher Sörgyárak Zrt. trade marketing vezetője vette át 2013. április 18-án, majd bemutatta a kapcsolódó szakmai napon a nyertes promócióról szóló prezentációt.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése