TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Vodafone karrier

6197
A Vodafone Magyarország számos karrierlehetőséget kínál, amelyekkel a nappali tagozatos hallgatók és pályakezdő munkavállalók elhelyezkedését támogatja.

A 2013 februárjában elindult, gyakorlati helyet és szakmai tanulási lehetőséget biztosító Curiosity Intership Programot a Vodafone Magyarország évente kétszer, a tavaszi és az őszi szemeszterben hirdeti meg nappali tagozatos főiskolás és egyetemista hallgatók számára. Az elsősorban utolsó éveseknek szóló programban jelenleg hét jelentkező tölthet el hat hónapot a vállalatnál, ahol betekintést nyerhetnek a vállalat egyes üzletágainak tevékenységébe. Amellett, hogy kiváló szakemberektől sajátíthatják el a szakma rejtelmeit, azt is megtapasztalhatják, hogy milyen a mindennapi élet egy multinacionális vállalatnál, a Vodafone pedig fizetést biztosít számukra a gyakorlati idő teljes egészére.

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy a februárra meghirdetett Curiosity Internship Programra hatalmas volt a túljelentkezés: 7 pozícióra több száz pályázat érkezett. A több körös előszűrés során figyelembe vettük a jelentkezők tudását, érdeklődési körét, és olyan tehetséges hallgatókat kerestünk, akik hozzáállásukban is kiválóan illeszkednek a Vodafone kultúrájához. A gyakornokok visszajelzései alapján bátran mondhatjuk, hogy a Program sikeres; a Vodafone-nál valóban kihívásokkal teli szakmai feladatokon dolgozhatnak, és a jó csapatszellem lehetővé teszi a könnyű beilleszkedést.” – mondta el Gothárdi Ibolya, a Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese.

A Vodafone a fél év leteltével sem engedi el a nála szakmai gyakorlatot töltő hallgatók kezét. Azok a műszaki vagy gazdasági végzettségű diákok, akik a diploma után szívesen maradnának a vállalatnál, a friss diplomásoknak szóló Discover Graduate Programhoz csatlakozhatnak, amelyben egy mentor segítségével 24 hónapot tölthetnek el a Vodafone különböző üzletágait megismerve. Az idei évre a jelentkezéseket 2013. április 25-ig várják.

A Discover Graduate Programot teljesítőkre nemzetközi karrierlehetőség vár: a Vodafone globális programja, a Columbus, a Vodafone Csoport külföldi leányvállalatainál biztosít lehetőséget szakmai tapasztalat megszerzésére.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése