TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Vodafone karrier

6197
A Vodafone Magyarország számos karrierlehetőséget kínál, amelyekkel a nappali tagozatos hallgatók és pályakezdő munkavállalók elhelyezkedését támogatja.

A 2013 februárjában elindult, gyakorlati helyet és szakmai tanulási lehetőséget biztosító Curiosity Intership Programot a Vodafone Magyarország évente kétszer, a tavaszi és az őszi szemeszterben hirdeti meg nappali tagozatos főiskolás és egyetemista hallgatók számára. Az elsősorban utolsó éveseknek szóló programban jelenleg hét jelentkező tölthet el hat hónapot a vállalatnál, ahol betekintést nyerhetnek a vállalat egyes üzletágainak tevékenységébe. Amellett, hogy kiváló szakemberektől sajátíthatják el a szakma rejtelmeit, azt is megtapasztalhatják, hogy milyen a mindennapi élet egy multinacionális vállalatnál, a Vodafone pedig fizetést biztosít számukra a gyakorlati idő teljes egészére.

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy a februárra meghirdetett Curiosity Internship Programra hatalmas volt a túljelentkezés: 7 pozícióra több száz pályázat érkezett. A több körös előszűrés során figyelembe vettük a jelentkezők tudását, érdeklődési körét, és olyan tehetséges hallgatókat kerestünk, akik hozzáállásukban is kiválóan illeszkednek a Vodafone kultúrájához. A gyakornokok visszajelzései alapján bátran mondhatjuk, hogy a Program sikeres; a Vodafone-nál valóban kihívásokkal teli szakmai feladatokon dolgozhatnak, és a jó csapatszellem lehetővé teszi a könnyű beilleszkedést.” – mondta el Gothárdi Ibolya, a Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese.

A Vodafone a fél év leteltével sem engedi el a nála szakmai gyakorlatot töltő hallgatók kezét. Azok a műszaki vagy gazdasági végzettségű diákok, akik a diploma után szívesen maradnának a vállalatnál, a friss diplomásoknak szóló Discover Graduate Programhoz csatlakozhatnak, amelyben egy mentor segítségével 24 hónapot tölthetnek el a Vodafone különböző üzletágait megismerve. Az idei évre a jelentkezéseket 2013. április 25-ig várják.

A Discover Graduate Programot teljesítőkre nemzetközi karrierlehetőség vár: a Vodafone globális programja, a Columbus, a Vodafone Csoport külföldi leányvállalatainál biztosít lehetőséget szakmai tapasztalat megszerzésére.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése