TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

SABRE shortlisten a Café PR

6202
Az AVON családon belüli erőszak elleni küzdelem kampánya, valamint a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvége kampány is shortlistre került a SABRE Awards megmérettetésében.

Az AVON „Aláírásgyűjtés a családon belüli erőszak önálló törvényi tényállásra emelésének parlamenti napirendre tűzéséért” elnevezésű programja Fashion & Beauty vállalatkategóriában versenyez tovább a legjobbak között.

A Café PR másik sikerre esélyes kampánya a Vodafone megbízásából készített Kezd El Valami Újat Hétvége pr-kommunikációs támogatása. Az április utolsó hétvégéjén megrendezett esemény a Central Eastern Europe kategóriában került shortlistre.

A SABRE (Superior Achievement in Branding and Reputation) Awards versenyt, mely az egyik legrangosabb nemzetközi pr verseny, a Holmes Group indította útjára. A beérkezett pályamunkákat a világ vezető pr ügynökségeinek legtapasztaltabb szakemberei, vállalati kommunikációs vezetők és akadémikusok zsűrizik, s ítélik oda a legjobbaknak járó pr díjakat. A díjak ünnepélyes átadására május 30-án, Barcelonában kerül sor.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése