TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

SABRE shortlisten a Café PR

6202
Az AVON családon belüli erőszak elleni küzdelem kampánya, valamint a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvége kampány is shortlistre került a SABRE Awards megmérettetésében.

Az AVON „Aláírásgyűjtés a családon belüli erőszak önálló törvényi tényállásra emelésének parlamenti napirendre tűzéséért” elnevezésű programja Fashion & Beauty vállalatkategóriában versenyez tovább a legjobbak között.

A Café PR másik sikerre esélyes kampánya a Vodafone megbízásából készített Kezd El Valami Újat Hétvége pr-kommunikációs támogatása. Az április utolsó hétvégéjén megrendezett esemény a Central Eastern Europe kategóriában került shortlistre.

A SABRE (Superior Achievement in Branding and Reputation) Awards versenyt, mely az egyik legrangosabb nemzetközi pr verseny, a Holmes Group indította útjára. A beérkezett pályamunkákat a világ vezető pr ügynökségeinek legtapasztaltabb szakemberei, vállalati kommunikációs vezetők és akadémikusok zsűrizik, s ítélik oda a legjobbaknak járó pr díjakat. A díjak ünnepélyes átadására május 30-án, Barcelonában kerül sor.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése