TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Bővül az Adverticum

6201
Az új termékmenedzseri pozíciót a vállalat eddigi support csoportvezetője, Szűcs Barbara Liza tölti be.

Április elejétől új munkakörrel bővült Magyarország piacvezető médiaoldali adszerver szolgáltatója, az Adverticum. Az új termékmenedzseri feladatkört a magas szintű ügyfél kommunikáció további fejlesztése érdekében hozták létre.

Áprilistól Szűcs Barbara Liza koordinálja a hirdetéskiszolgáló rendszerrel kapcsolatos beérkező ügyféligények és a fejlesztés közötti kommunikációt. Termékmenedzserként feladata lesz az ügyféligények felmérése, egyeztetés a fejlesztési lehetőségekről és a megvalósíthatóságról. Ő segíti továbbá a belső kommunikáció áramlását a fejlesztés, a support, a sales és marketing osztályok között. Szűcs Barbara Liza support csoportvezetői munkakörét Kokas Ágnes veszi át a cégnél, aki három éve erősíti az ügyfélszolgálat csapatát.

Szűcs Barbara Liza 2009 januárjától dolgozik az Adverticumnál, ahol kezdetben kampánymenedzseri munkakört töltött be. 2010 januárjában került az ügyfélszolgálati csapatba, ahol 2011 elejétől support csoportvezetőként dolgozott.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése