TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A HG360 az Audi Hungaria kreatívügynöksége

6198
Meghívásos tenderen a HG360 kreatív- és reklámügynökség elnyerte a győri Audi Hungaria bizalmát.

Meghívásos tenderen a HG360 kreatív- és reklámügynökség elnyerte a győri  Audi Hungaria bizalmát. A kreatívok a pályázat során újszerű megoldásaikkal emelkedtek a versenytársak fölé.

Az Audi Hungaria Motor Kft. nyomtatott marketinganyagok tervezésére és kivitelezésére keresett partnereket a hazai ügynökségek közül. A HG360 által adott kreatív, egyedi és újszerű megoldások miatt döntött a vállalat a reklámügynökség kiválasztása mellett.

A jelenlegi gazdasági helyzetben különösen fontos szerepet játszott az Audi döntésében, hogy az ügynökség szolgáltatásai kiváló ár-értékaránnyal bírnak, illetve kreatív megközelítésükkel gyors és hatékony választ adtak a megoldásra váró problémákra.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése