TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A HG360 az Audi Hungaria kreatívügynöksége

6198
Meghívásos tenderen a HG360 kreatív- és reklámügynökség elnyerte a győri Audi Hungaria bizalmát.

Meghívásos tenderen a HG360 kreatív- és reklámügynökség elnyerte a győri  Audi Hungaria bizalmát. A kreatívok a pályázat során újszerű megoldásaikkal emelkedtek a versenytársak fölé.

Az Audi Hungaria Motor Kft. nyomtatott marketinganyagok tervezésére és kivitelezésére keresett partnereket a hazai ügynökségek közül. A HG360 által adott kreatív, egyedi és újszerű megoldások miatt döntött a vállalat a reklámügynökség kiválasztása mellett.

A jelenlegi gazdasági helyzetben különösen fontos szerepet játszott az Audi döntésében, hogy az ügynökség szolgáltatásai kiváló ár-értékaránnyal bírnak, illetve kreatív megközelítésükkel gyors és hatékony választ adtak a megoldásra váró problémákra.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése