TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Egy tonna boldogság Tibi napon

6178
Ennyi csokoládét ajándékozott a Bonbonetti Csoport gyermekintézmények számára Tibi nap alkalmából.

160. 000 darab, több mint 1000 kilogramm minőségi, magyar csokoládét oszt ki Tibi nap alkalmából a tibi csokoládé gyártója, a Bonbonetti Csoport. Az utolsó hazai csokoládégyár úgy döntött, hogy ezúttal olyan gyerekekre is gondol, akik épp a kórteremben fekszenek, vagy nem tudnak kimenni a gyermekotthonok falai közül.

Több mint egy tonna édességet osztottak, illetve fognak szétosztani az intézményekben, elsőként vasárnap délután az Országos Idegtudományi Intézet gyermekosztályának lakói között. Az adományt a Bonbonetti vezérigazgatója, Sánta Sándor adta át az OITI szakmai igazgatójának, dr. Óváry Csabának. Az igazgató pedig a kórház lurkói között osztotta szét a 150 kg finomságot, valamennyiük legnagyobb örömére. A többi intézménynek, így a Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakóinak, és a Nevelőotthonok Nemzetközi Szövetségének a héten szállítja ki a gyártó az édességeket.

A Bonbonetti Csoport életében hagyomány, hogy Tibi nap alkalmából és más jelentősebb ünnepen, mint például a húsvét, a gyermeknap vagy a karácsony, csokoládékat adományoz gyermekintézmények számára. A csokoládégyár az egyik legnagyobb támogatója a Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek, s rendszeresen ajánl fel más non-profit szervezeteknek is csokoládét azzal a szándékkal, hogy néhány percnyi boldogságot vigyen a rászorulók életébe.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése