TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Pénzügyi nagyágyút igazolt a Xerox

6136
Májustól Kathryn Mikells tölti be a Xerox pénzügyi vezetői posztját, mint a vállalat egyik alelnöke.

A 47 éves szakember a világ vezető dokumentumkezelő vállalatához az ADT-től érkezik, ahol szintén pénzügyi feladatokat látott el. Vezető tisztségviselőként meghatározó szerep hárult rá az egészségvédő, és életminőséget javító biztonsági megoldások fejlesztésében élenjáró ADT és a szintén biztonságtechnikai megoldásokat szállító Tyco szétválásának menedzselésében 2012-ben.

Azt megelőzően az energiaszektorban piacvezető Nalco-nál, illetve a United Airlines anyavállalatánál, az UAL-nál dolgozott több mint 16 évig különböző pénzügyi területeken.

Az üzleti végzettségét az illinois-i és chicago-i egyetemeken megszerző Mikells financiális oldalról tekintve is erős és biztos alapokon álló Xeroxhoz csatlakozik, ahol a jövőben az ő feladata is az lesz, hogy tovább bővüljenek a vállalat szolgáltatásokból származó bevételei és a Xerox töretlenül növekedjen a globális piacokon.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése