TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Bővült a Grey/G2 csapata

6140
Galácz Karolina senior copywriter az Ogilvytől, Halász Péter PPC & SEO specialist az Allegrouptól érkezett az ügynökséghez.

Március 25-től Galácz Karolina a Grey/G2 senior copywritere. Az ELTE Bölcsészkara után hat évet töltött a szakmában, ebből közel ötöt az Ogilvynél, innen érkezett jelenlegi pozíciójába. Eddigi pályafutása alatt olyan brandeknek készített hazai és nemzetközi piacra integrált kampányokat, mint a Sport szelet, a Ford, a Philips, a UPC Business, a Forum Bank, a Blend-a-Med, az IBM, a Nestlé vagy a Dove.

Munkáit számos díjjal elismerték: magáénak tudhatja egyebek mellett a The One Show Merit díját és rengeteg egyéb elismerést, köztük Cannes és New York Festival shortlisteket, Golden Drum Film Grand Prix-t és arany Epicát is. 2010-ben megnyerte a Young Lions magyar fordulóját szövegíróként.

Halász Péter, a Grey/G2 új PPC és SEO specialistája a Vatera.hu és a TeszVesz.hu online piactereket, a Grando.hu online plázát, az Apród.hu apróhirdetési oldalt, valamint a Lealkudtuk akciógyűjtő oldalt üzemeltető Allegroup.hu Kft.-től érkezett, ahol hasonló területen tevékenykedett. A szakember a BKF nemzetközi kommunikáció szak PR és marketing szakirányán végzett. 2008-2010 közt a MediaSales Kft. marketingmenedzsere volt, közben a MediaGo.org főszerkesztői teendőit is ellátta. Később együttműködött több kisebb ügynökséggel, majd 2012 februárjában csatlakozott az Allegrouphoz. Olyan ügyfelekkel, illetve projekteken dolgozott eddig, mint a Panasonic, az Overland, a Krio Intézet, a Live Nation vagy az Utazás Kiállítás.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése