TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

DHL-Divat

6093
A DHL Freight a 2013-as Elle Fashion Show hivatalos logisztikai partnereként három híres francia divattervező ruhakölteményeit hozta el a nívós rendezvény kifutójára.

A híres francia tervezők, Octavio Pizzaro, Christine Phung és Miki Mialy 90 komplett összeállítását a DHL Freight előre egyeztetett időpontokban vette át Franciaországban, és közúton szállította Magyarországra Németországon és Ausztrián keresztül. A szállítás két napot vett igénybe, aminek időzítése és kivitelezése precíz munkát igényelt. Március 22-én és 23-án az egyedülálló darabokat 30 modell mutatta be egy 30 méter hosszú kifutón végigvonulva a magyar közönség előtt.

„A DHL Freight az Elle Fashion Show hivatalos logisztikai partnereként örömmel vett részt a francia tervezők ruháinak szállításában. A DHL büszke arra, hogy több éve hivatalos partnere az IMG Fashion Week rendezvényeinek, így széleskörű szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik a nagy értékű és kényes ruhadarabok szállításában. A szállítás során a legnagyobb kihívás a biztonság és pontosság biztosítása volt, mivel egyedi és pótolhatatlan darabokról van szó.” – mondta el Kulcsár Attila a DHL Freight Magyarország értékesítési- és marketingigazgatója.

A nemzetközi hírű tervezők legújabb kollekciójának lopás elleni védelmét az egyedi ruhákat szállító dobozos kamion GPS nyomkövetője biztosította. A DHL Freight nedvszívó és víztartó ponyva használatával gondoskodott az időjárás és szennyeződés elleni fokozott védelemről, mivel a tervezők által használt anyagok közt olyan különlegességek is megtalálhatóak, mint a legfinomabb gyapjú, csillogó selyem, lágy pamut és különleges bőr. Az élénk színű kifinomult ruhák között akadt, amelyet féldrágakövekkel díszítettek, így különös figyelmet igényelt elhelyezésük. A DHL Freight így igen nagy szerepet játszott abban, hogy az egyedi darabok időben és épségben eljussanak a kifutóra.

A DHL világszerte 15 városban 30 divathét hivatalos logisztikai partnere. Együttműködve a divattervezőkkel, modellekkel, fodrászokkal és sminkmesterekkel a DHL munkájával biztosítja a divathetek zökkenőmentes lefolyását, és hozzájárul a rendezvények sikeréhez. A DHL szolgáltatásai lefedik a divatipar igényeit szolgáló teljes logisztikai értékláncot, így jelen vannak az anyagbeszerzési folyamattól kezdve a mintavételen, és a gyártási minőségellenőrzésen át a nemzetközi divatvállalatok butikjaiba való közvetlen kiszállításig. A DHL széles körű logisztikai megoldásai közt megtalálhatóak a gyártási, szállítási szolgáltatások, eredet-, és fuvarkezelés, nemzetközi és belföldi szállítmányozás is.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése