TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

IT Services: Több száz új munkahely

6089
Több száz új munkahely létrehozását tűzte ki célul Magyarország legnagyobb ICT munkaadója, az IT Services Hungary.

A Budapest mellett Debrecenben, Pécsett és Szegeden jelenleg háromezer kétszáz főt foglalkoztató vállalat a németül és/vagy angolul magas szinten beszélő, informatika iránt nyitott pályakezdő fiatalok mellett idén a tapasztalattal rendelkező, képzett munkaerő toborzására is nagy hangsúlyt fektet. Ezt a célt szolgálja a vállalat tavaszi HR kampánya is, amely a komplexebb, magasabb kvalifikációt igénylő feladatok elvégzéséhez igyekszik megtalálni a megfelelő embereket.

A stagnáló gazdasági környezet ellenére továbbra is dinamikusan fejlődő IT Services Hungary csapata ismételten bővülés előtt áll. A nemzetközi ügyfélkör, valamint a professzionális tudást megkövetelő, illetve hozzáadott értéket képviselő szolgáltatások jelenléte, idén a szeniorokat a vállalati toborzó fókusz célkeresztjébe helyezte. Az ICT szektor hangsúlyos szereplőjeként az IT Services Hungary komoly karrier-lehetőséget, versenyképes fizetéseket és juttatási csomagokat, nyelvtanulási és belső képzési lehetőségeket, valamint kihívásokkal teli, nemzetközi feladatokat ajánlva igyekszik megtalálni Magyarország legtehetségesebb fiatal, valamint a több éves szakmai háttérrel rendelkező szenior munkavállalóit.

A potenciális munkaerő minél szélesebb körű elérése céljából, az IT Services Hungary útjára indította tavaszi HR kampányát, amely online, offline és rendezvény elemeket egyaránt alkalmaz. A megújult arculati elemekkel dolgozó országos kampány a tavaszi hónapok időtartama alatt a jelentősebb magyar weboldalakon álláshirdetésekkel, a karrierkiadványokban toborzó és HR üzenetekkel, az állásbörzéken pedig személyes jelenléttel, prezentációkkal és karrier-tanácsadással igyekszik elérni az álláskeresőket.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése