TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

IT Services: Több száz új munkahely

6089
Több száz új munkahely létrehozását tűzte ki célul Magyarország legnagyobb ICT munkaadója, az IT Services Hungary.

A Budapest mellett Debrecenben, Pécsett és Szegeden jelenleg háromezer kétszáz főt foglalkoztató vállalat a németül és/vagy angolul magas szinten beszélő, informatika iránt nyitott pályakezdő fiatalok mellett idén a tapasztalattal rendelkező, képzett munkaerő toborzására is nagy hangsúlyt fektet. Ezt a célt szolgálja a vállalat tavaszi HR kampánya is, amely a komplexebb, magasabb kvalifikációt igénylő feladatok elvégzéséhez igyekszik megtalálni a megfelelő embereket.

A stagnáló gazdasági környezet ellenére továbbra is dinamikusan fejlődő IT Services Hungary csapata ismételten bővülés előtt áll. A nemzetközi ügyfélkör, valamint a professzionális tudást megkövetelő, illetve hozzáadott értéket képviselő szolgáltatások jelenléte, idén a szeniorokat a vállalati toborzó fókusz célkeresztjébe helyezte. Az ICT szektor hangsúlyos szereplőjeként az IT Services Hungary komoly karrier-lehetőséget, versenyképes fizetéseket és juttatási csomagokat, nyelvtanulási és belső képzési lehetőségeket, valamint kihívásokkal teli, nemzetközi feladatokat ajánlva igyekszik megtalálni Magyarország legtehetségesebb fiatal, valamint a több éves szakmai háttérrel rendelkező szenior munkavállalóit.

A potenciális munkaerő minél szélesebb körű elérése céljából, az IT Services Hungary útjára indította tavaszi HR kampányát, amely online, offline és rendezvény elemeket egyaránt alkalmaz. A megújult arculati elemekkel dolgozó országos kampány a tavaszi hónapok időtartama alatt a jelentősebb magyar weboldalakon álláshirdetésekkel, a karrierkiadványokban toborzó és HR üzenetekkel, az állásbörzéken pedig személyes jelenléttel, prezentációkkal és karrier-tanácsadással igyekszik elérni az álláskeresőket.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése