TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A HELL bizonyított

6086
MOMOT termékdíjas a HELL New Generation Sugarfree, a vállalat új generációs, cukormentes itala.

A Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság vezetése 2012-ben – Dr. Bedros professzor úr elképzelése, gondolata, ötlete és tervei alapján megvalósult – egyedi kivitelezésű, exkluzív emléktárgy adományozása mellett döntött.  Azon személyek, szervezetek, illetve vállalatok kaphatják évről-évre, akik saját területükön kiemelkedő tevékenységet végeznek az egészség megőrzéséért, az egészségre nevelésért, vagy kimagasló tudományos eredményeket értek el az elhízás kezelésének, kutatásának témakörében, vagy gyártók esetében termékeik összetétele megfelel a MOMOT által felállított szakmai követelményeknek. A díj évente egyszeri alkalommal – a MOMOT tavaszi kongresszusán - kerül átadásra, a vezetőség döntése alapján 1-5 személy és/vagy társaság részére.

A HELL ENERGY "új generációs" energiaitala másfél éves kutató és fejlesztő munka eredménye. A HELL innovációjának lényege, hogy a napjainkban egyre népszerűbb egészségtudatos táplálkozás hívei számára egy olyan terméket kínáljon, amely az energiaitalok új, egészségesebb generációját képviseli. „Vállalatunk célja ezen egyedülálló energiaital kifejlesztésével számos ponton egyezik a MOMOT díj koncepciójával: az elhízás megelőzése, melynek érdekében az összetevők gondos összeállítása, az elhízás szempontjából rizikófaktort jelentő összetevők kiküszöbölése, úgy gondoljuk, közös filozófiánk.” – mondta el a HELL nevében a díjat átvevő régióigazgató, Szabari József.

A 'Hell New Generation Sugarfree' alkohol-, zsír-, szénhidrát- és cukormentes üdítőital, nem tartalmaz sem taurint, sem hozzáadott koffeint, sem tartósítószert! Az elvárt funkcionalitás érdekében a koffeint két természetes növényi összetevővel, a teobrominnal és a mate teával helyettesítette a HELL, melyek a koffeinnel ellentétben kíméletesebben fejtik ki élénkítő hatásukat, és ez a hatás tovább is tart. Utóbbi állítást egyedülálló klinikai alvásteszttel is bizonyították. E mellett számos vitamin (B3, B5, B6, B2, B12) forrása is a HELL energiaitala. 

„Büszkék vagyunk arra, hogy fejlesztő és kutató munkák, illetve a vállalatunk számára oly fontos innováció meghozta a sikert és New Generation termékünk megfelelt a MOMOT szakmai ajánlásának, irányelveinek és az általa képviselt tudományos eszméknek. Ahogyan – kivétel nélkül a többi termékünk – úgy a HELL New Generation Sugarfree italunk is a legkiválóbb alapanyagokból, a legmagasabb minőségi standard betartása mellett, Európa legjobbjának választott, a legkorszerűbb technológiát képviselő saját gyárunkban készül. Így tudjuk garantálni az állandó magas minőséget.” – tette hozzá a díj átvétele után a régióigazgató.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése