TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

110 éves a Nemzeti Sport

6079
Jubileumot ünnepelt Magyarország sport napilapja. A lap tematikus melléklettel, köszöntőkkel, a Ringier speciális akcióval készült.

2013. március 15-én a Nemzeti Sport fennállásának 110. évfordulóját ünnepelte. Ez alkalomból a szerkesztőség egy visszatekintő összeállítást készített, amelyet egy 8 oldalas behúzás formájában március 21-én juttatott el az olvasókhoz. A mellékletben felelevenedett a lap múltja és helyet kaptak a magyar sport elmúlt évszázadának legkiemelkedőbb momentumai is. A köszöntőt Mihók Attila, a Ringier Kiadó kft. ügyvezető igazgatója írta, aki idén 15 éve kezdett a Nemzeti Sportnál.

A Nemzeti Sportot 1999 óta megjelentető Ringier büszkén köszöntötte a nagy múltú terméket, és a szerkesztőségi ünneplésen túl az üzleti partnereket is bevonta a születésnap megtartásába. A Ringier csapata tortával és egy mobilon játszható sportos játékkal, a Fingerympics-szel látogatta meg partnereit, akik örömmel próbálták ki magukat 100 méteres futásban az ujjal irányítható applikáció segítségével.

„Nagy pillanata volt a magyar sportújságírásnak, amikor elindult hódító útjára a magyar sportrajongók kiszolgálója, a Nemzeti Sport. 110 éve együtt nevetünk, s ha a sors úgy hozza, együtt sírunk a magyar sporttal, a magyar sportolókkal. Volt, van és lesz is részünk sikerekben, kudarcokban, örömökben, bánatokban, a 6:3-ban, a 16 helsinki aranyban, büszkeségben, Gerevichben, Keletiben, Puskásban, Balczóban, Egerszegiben, Darnyiban, s megannyi világsztárban!” – mondta Buzgó József, a Nemzeti Sport 25. főszerkesztője a jubileum kapcsán.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése