TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Szilágyi Áron a TakarékPont nagykövete

6071
Az olimpiai aranyérmes versenyző idén márciustól a TakarékPont Hálózat pénzügyi edukációs tematikájának nagyköveteként lát el feladatokat.

A Vasas Sport Club kiváló vívójának pályafutása 2006-ban kezdődött, amikor a poznani Junior Európa-bajnokságon aranyérmes lett. A következő öt évben sorra nyerte az érmeket az európai- és világversenyeken, míg 2012-ben a londoni olimpiai játékokon a magyarok közül elsőként állhatott fel a dobogó legfelső fokára. „Akárcsak a sportban, a pénzügyi döntésekben is rendkívül fontos a tudatosság és a hosszú távú gondolkodás. Ezért tartom fontosnak a fiatalok pénzügyi ismereteinek bővítését, amelyhez a TakarékPont Hálózattal együttműködve szeretnék hozzájárulni” - mondta Szilágyi Áron.

A TakarékPont Hálózat mindig is fontosnak tartotta a sporttevékenységek támogatását. A Vasas Sport Clubbal való együttműködésük sem új keletű, mivel a korábbi években már támogatták a Vasas Kosárlabda Szakosztály női szakágának utánpótlását, valamint a pasaréti tenisz utánpótlást is.

A sport mellett a fiatalok pénzügyi tudatosságra nevelése is jelentős szerepet játszik a TakarékPont Hálózat törekvéseiben. Az idei évben ennek egyik eleme a sportolóval való együttműködés, mely lehetőséget teremt arra, hogy a fiatalok egy olyan nagyköveten keresztül jussanak értékes információkhoz, aki eredményei miatt példaértékű lehet számukra. Áron a 2012-es olimpián nyújtott teljesítményével élményt és lendületet adott nemcsak a magyar delegációnak, hanem a sport rajongóinak is.  A TakarékPont a pénzügyi edukációs programjában éppen ezt a dinamikát szeretné kamatoztatni.

„A Vasas Sport Club és Áron támogatása egyben a magyar sport támogatását is jelenti számunkra. A fiatal vívó kitartása, eredményessége, rátermettsége, illetve érettsége révén méltó példakép lehet a felnövekvő generáció számára. Ezek az értékek nemcsak a sportban, a mindennapi életben is jelentőséggel bírnak. Fontos, hogy a hétköznapokban minél több Áron cseperedjen a gyermekek közül, akik megvívják a maguk mérkőzéseit a páston és az élet minden területén” – nyilatkozta Brezina Szabolcs, a TakarékBank Zrt. ügyvezető igazgatója.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése