TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Holnap, az „Innováció a rendezvényszervezésben” témakörben szervezett konferencián találkozik a rendezvényszakma.

A holnapi MaReSz Napra változatos programmal, mégis azonos gondolatkörre épülő előadásokkal készülnek a szervezők.

A résztvevők többek között megtudhatják, mit gondolnak Magyarországról, mint konferenciahelyszínről a nagy nemzetközi szállodák, átfogó képet kaphatnak a jelenleg működő hazai rendezvényhelyszínekről, szervezői problémákról, és a Michelin csillagos Onyx étterem vezetőjétől értesülhetnek a legújabb gasztronómiai trendekről. Ezen kívül megismerkedhetnek a rendezvényeken használható legújabb IT módszerekkel, az eseménymarketing új trendjével, a 3D-s épületvetítéssel és szakértőtől tájékozódhatnak a rendezvényszervezést terhelő aktuális adókról.

Időpont: 2013. március 19.(kedd) 9:30-17:00

Helyszín: Larus Rendezvényközpont (Budapest, XII. Csörsz u. 18/b)

A részletes programot és további információkat keresse a MaReSz oldalán.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése