TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Holnap, az „Innováció a rendezvényszervezésben” témakörben szervezett konferencián találkozik a rendezvényszakma.

A holnapi MaReSz Napra változatos programmal, mégis azonos gondolatkörre épülő előadásokkal készülnek a szervezők.

A résztvevők többek között megtudhatják, mit gondolnak Magyarországról, mint konferenciahelyszínről a nagy nemzetközi szállodák, átfogó képet kaphatnak a jelenleg működő hazai rendezvényhelyszínekről, szervezői problémákról, és a Michelin csillagos Onyx étterem vezetőjétől értesülhetnek a legújabb gasztronómiai trendekről. Ezen kívül megismerkedhetnek a rendezvényeken használható legújabb IT módszerekkel, az eseménymarketing új trendjével, a 3D-s épületvetítéssel és szakértőtől tájékozódhatnak a rendezvényszervezést terhelő aktuális adókról.

Időpont: 2013. március 19.(kedd) 9:30-17:00

Helyszín: Larus Rendezvényközpont (Budapest, XII. Csörsz u. 18/b)

A részletes programot és további információkat keresse a MaReSz oldalán.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése