TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Európában edződött szakemer a UPS International élén

6005
Dan Brutto 38 év után visszavonul. Utódja Jim Barber, a UPS európai régiójának jelenlegi elnöke.

Új pozíciójában az 52 éves Barber, a vállalat 10 legfőbb vezetőjéből álló „irányító bizottságnak” is tagja lesz.

„Dan Brutto a globális vezető igazi megtestesítője, aki nagyon jól tudja, mire van szüksége egy vállalatnak ahhoz, hogy a nemzetközi színtéren is sikeres legyen,” mondta Scott Davis, a UPS elnök vezérigazgatója. “Felállít egy stratégiát, ezt követően pedig mindent megtesz azért, hogy beosztottai véghezvigyék a nagy eszméket. Dan munkájának hosszantartó hatása lesz a UPS-család következő generációira is, és végtelenül hálásak vagyunk neki.”

A UPS számos újszerű szolgáltatást és technológiát vezetett be a közelmúltban, mely globális szinten elégíti ki az üzleti ügyfelek és a fogyasztók igényeit. Davis így folytatta: „Hosszú távú terveink vannak az európai piacon. Kölnben hamarosan befejezzük a legfőbb európai légi központunk hároméves bővítési projektjét. Emellett, ázsiai és egyéb régiós piacokon is sikerült megerősítenünk pozícióinkat. A fő irányvonal továbbra is az marad, hogy új, piacvezető technológiákat vonultassunk fel, egyedi ügyfélmegoldásokat kínáljunk; miközben nemzetközi hálózatunkat is bővítsük és világszerte kiszolgáljuk a felhasználók igényeit.”

“Izgalmas időszak elé nézünk,” tette hozzá Davis. “Erős növekedési stratégiát építettünk ki, és továbbra is azon leszünk, hogy új növekedési lehetőségeket találjunk akár a vállalaton belül, akár felvásárlás útján. Úgy gondoljuk, Jim Barber rendkívül hatékony lesz a nemzetközi működésünk bővítésében, miközben az újítások, új szolgáltatások bevezetése és a profitabilitás növekedése is megmarad. Az átmenet zavartalan lesz, mely menedzsmentünk erősségét és mélységét bizonyítja.”

Barber 1985-ben csatlakozott a UPS-hez és 2004 óta szenior tagja a cég nemzetközi menedzsmentjének. Kulcsfontosságú operációs és pénzügyi pozíciókban dolgozott, többek között betöltötte a UPS Egyesült Királyság és Írország körzetének elnöki és az európai régió vezérigazgató-helyettesi pozícióit. Utóbbi beosztásában az EMEA régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) országainak üzleti teljesítményéért, illetve a régió kifinomult légi és közúti szállítási hálózatáért felelt. Jelenlegi munkakörében több mint 120 EMEA régióbeli ország és terület működéséért felel.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése