TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Sony reklámfilm a Budapest Film Academytól

6000
Az ELTE Budapest Film Academy hallgatói saját reklámfilmet készítettek a Sony cserélhető objektíves fényképezőgépéhez.

A WiFi-s NEX-5R-hez készült kisfilm megvalósításra a hallgatók saját kreatív rendezői koncepciójukkal tudtak pályázni.

A Sony és a Budapest Film Academy által kiírt forgatókönyvíró pályázatra számos anyag érkezett, amelyek közül a legjobbnak Szentiványi Gábor elképzelése bizonyult, aki rendezőként maga állíthatta össze a reklámfilm leforgatásához szükséges stábot is a különböző BFA kurzusokra járó diákok közül.

A végleges csapatba producerként Weith Katalin, operatőrként Nagy Márton, vágóként Sasvári Júlia került, a zenét pedig Nagysolymosi Gábor szerezte.

A nagy lelkesedéssel elkészült NEX-5R reklámfilm remekül illusztrálja a cserélhető objektíves fényképezőgépben rejlő lehetőségeket hobbi és profi fotósok számára, valamint bemutatja a beépített WiFi funkciót is.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése