TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Sony reklámfilm a Budapest Film Academytól

6000
Az ELTE Budapest Film Academy hallgatói saját reklámfilmet készítettek a Sony cserélhető objektíves fényképezőgépéhez.

A WiFi-s NEX-5R-hez készült kisfilm megvalósításra a hallgatók saját kreatív rendezői koncepciójukkal tudtak pályázni.

A Sony és a Budapest Film Academy által kiírt forgatókönyvíró pályázatra számos anyag érkezett, amelyek közül a legjobbnak Szentiványi Gábor elképzelése bizonyult, aki rendezőként maga állíthatta össze a reklámfilm leforgatásához szükséges stábot is a különböző BFA kurzusokra járó diákok közül.

A végleges csapatba producerként Weith Katalin, operatőrként Nagy Márton, vágóként Sasvári Júlia került, a zenét pedig Nagysolymosi Gábor szerezte.

A nagy lelkesedéssel elkészült NEX-5R reklámfilm remekül illusztrálja a cserélhető objektíves fényképezőgépben rejlő lehetőségeket hobbi és profi fotósok számára, valamint bemutatja a beépített WiFi funkciót is.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése